Merhaba, son konumdan da görebileceğiniz üzere bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Ancak kutu takıntım var. Eşyalarımı kutularıyla birlikte saklamayı seviyorum.
Maalesef sistemi de kendim ayağa kaldıracak kadar donanım bilgim yok ve o kadar cesaretli değilim, dolayısıyla parçaları oradan alacağım ve montajı orada yaptıracağım. Vatan Bilgisayar parçaların kutularını veriyor mu?
Kısaca özensiz yaparlar imkanınız varsa inventus ya da sinerjiden toplayın en azından güzelce toplarlar ve isteğiniz üzerine kutularınız gönderilir. Ayrıca daha uygun fiyata olacaktır.
Kısaca özensiz yaparlar imkanınız varsa inventus ya da sinerjiden toplayın en azından güzelce toplarlar ve isteğiniz üzerine kutularınız gönderilir. Ayrıca daha uygun fiyata olacaktır.
O zaman kardeşim toplayacak arkadaşa rica minnet dikkatli olmasını isteyerek toplatacaksın oda insaflı biriyse dikkate alacaktır ve kutularını istediğini mutlaka söyle.
O zaman kardeşim toplayacak arkadaşa rica minnet dikkatli olmasını isteyerek toplatacaksın oda insaflı biriyse dikkate alacaktır ve kutularını istediğini mutlaka söyle.
Daha önce yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla ve yanlış hatırlamıyorsam sosyalde okuduklarımı ücretsiz yapıyorlar ürünlerininde faturalarını götürürsen.
Daha önce yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla ve yanlış hatırlamıyorsam sosyalde okuduklarımı ücretsiz yapıyorlar ürünlerininde faturalarını götürürsen.
O zaman yaparlar sorunsuz bir şekilde ama mutlaka kutuları istediğini belirt. Ayrıca toplayacağın sistem konusuna da bir yorum bırakacağım öneri niyetinde.