6 yıldır kahrımı çeken Monster notebookumu yalnızlığa terk edip bir sistem toplamak istiyorum. O da ne? Vatan Bilgisayar'da parça bazında toplamaya çalıştığım PC'lerden daha iyi bileşenler ve daha ucuz bir model buldum. Linki aşağıya koyuyorum. Anlayamadığım parçalarda kalite düşüklüğü mü var, güncel mi değil? Çok da anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Aşağıdaki sistemi alıp üzerine eğer gerekiyorsa 8 GB RAM daha ekleyebilirim. GTA 5, yarış oyunları, CS:GO, DotA2 oynuyorum. Yani çok mecbur değilsem RAM yükseltmeyi daha sonra yapmayı düşünüyorum. 5000 TL üst sınırım. Bu fiyata daha iyi bir PC toplamak mümkün mü? Mümkünse yorumlara beklerim. (Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı olmak şartıyla)
Sakın. Öncelikle üründe 8gb ram var o sisteme en az 16 lazım ve anakart sadece 2666 mhz ram destekliyor sisteme ise 3000 koymuşlar tam bir saçmalık. Çok kötü bir anakart.
Aslında kafamdaki ekran kartı Asus rog strix gtx 1660 ti oc 6gb. fakat sistemde özelleştirme yok ve dediğim gibi parçaları ayrı ayrı almaya kalkınca çok pahalıya geliyor
AMD alırsanız sistem çok daha ucuza gelir ve uzun ömürlü olur. Upgrade etme şansınız olur en azından seneye çıkacak işlemcilerle. Intel'de büyük ihtimalle öyle bir şansınız olmayacak.
Sakın. Öncelikle üründe 8gb ram var o sisteme en az 16 lazım ve anakart sadece 2666 mhz ram destekliyor sisteme ise 3000 koymuşlar tam bir saçmalık. Çok kötü bir anakart.
AMD alırsanız sistem çok daha ucuza gelir ve uzun ömürlü olur. Upgrade etme şansınız olur en azından seneye çıkacak işlemcilerle. Intel'de büyük ihtimalle öyle bir şansınız olmayacak.
Youtube'den izleye izleme toplamaya çalışıyorum fakat intel ve nvidia fps değerleri daha yüksek çıkıyor. Yani inat edip illa intel olsun demem hertürlü öneriye açığım.
Birde herhangi bir sorunla karşılaşırsam aldığım sistemin yada parçaların garantisi olsun ve muhattabım olsun isterim. Bazı sitelerde ve şikayet sayfalarında görüyorum 1 aydır parça değişimi bekliyorum yada ürünü iade almıyorlar gibi.