Vatan Bilgisayar'dan 24.000 TL hazır sistem önerisi

shhii

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, ben çoğunlukla yazılım olacak şekilde oyun da oynayacağım bir sistem almak istiyorum fakat ailem İtopya Gaming.Gen.TR vs sitelere güvenmiyorlar ve Vatan'dan almak istiyorlar. Ben de Vatan Bilgisayar'da 2 tane sistem buldum. Bu sistemlere bakıp hangisinin daha iyi olduğunu ya da eğer iki sistem de kötüyse, daha iyileri varsa o sistemlerin fiyat aralığında önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikisi de iyi degil.
Anakarti B760M-P yap.
RAM'i de Crucial Pro yap 2x16GB olan.
O ikisini de sectikten sonra almani oneririm. Çok daha iyi olur.

2. attiginiz sistem kotu ve fiyatini hak etmiyor.
1. attiginiz sistemin ise PSU'su C4 gibi. S200 TG yapilmali ve yapinca zaten sistem 25.5K falan oluyor. Hele işlemciye önem veriyorsa hiç alınmaz.
1K daha ciksa AM5 sistem alıyor zaten.

anladım hocam ama arkadaş 3050 bile olsa rtxin özelliklerinden dolayı onu önermişti bir de bu rx serisi ne kadar süre dayanır yazılım ile uğraşacağım için uzun süreler açık kalacak bilgisayar

anladım hocam ama arkadaş 3050 bile olsa rtxin özelliklerinden dolayı onu önermişti bir de bu rx serisi ne kadar süre dayanır yazılım ile uğraşacağım için uzun süreler açık kalacak bilgisayar
Arkadaşınızın fikirleri önemsenecek fikirler değil anladığım kadarıyla. 3050'ye alınacak kart diyorsa onun aklindan suphe ederim acikcasi.
Yazılım derken yani biraz daha acabilir misiniz? Tam anlayamadim. RX serisi ne kadar dayanir diye bir seyde yok yani. 1 saat veya 10 saat sonra gidipte kendini kapatmayacak bu kart.

ya python c++ vs. üzerinden proglama yapacağım çeşitli makineleri proglamlayacağım vs. onun için de işlemci daha önemliymiş diye duydum

Hocam ufak araştırmadan sonra attığınız sistemin harbiden çok iyi olduğunu anlayabildim sağ olun vallahi siz olmasanız ilk attığım 4060'lı sistemlerden birini alacaktım daha iyi oldu. Sağolun varolun.

Son düzenleme:
Ben de bi arkadaşa RTX 4060 olanı aldıracak gibiyim. 6700 XT daha güçlü biliyorum ama 2 kat daha fazla Watt çekiyor. Bir de DLSS avantajından yararlansın istiyorum. Sapphire Pulse modeli hakkında da hiç iyi yorumlar olmuyor.

Kendime alacak olsam 6700 XT tercih edebilirdim tabi. Ki zaten 2. elden alacak gibiyim.

Hocam siz durumu biliyorsunuz zaten ama eğer her oynadığı oyunda DLSS'te olmayacaksa 4060'ın bir anlamı kalmaz ki. İlla bir kusur bulup şikayet edenler oluyor. Ne diyeyim
hayırlı olsun. Bence bu sistemin varlığından da haberdar edin arkadaşını. 4060 gerçekten güçsüz bir kart.

Arkadaşım kız. En az sorun çıkaracak bir sistem bakıyorum o yüzden. Bir de yani 6700 XT'nin harcadığı güce göre verdiği performans farkı çok değil ya. O yüzden mantıklı bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…