Vatan Bilgisayar'dan 3000TL İle Sistem Toplama

Bu fiyat mağazasındaki normal fiyatmı acaba yoksa indirimmi uyguluyorlar.

Hocam indirim felan mı vardı acaba? Mağazasına gidip sormak mı lazım ki. Ben de toplamayı düşünüyorum da parçalar ucuza gelirse gidip alabilirim şimdi

@Dr.Octopus İndirim uyguluyorlar hocam, benim bütün parçalarım hdmı kablo hariç hepsi indirimle geldi. Şansıma mı denk geldi bilemiyorum ama internet mağazası fiyatları gerçekten yüksek duruyor onu anladım. Gidip sormanızı yeğlerim. Birde güzel bir liste hazırlatırsınız orda.

@M3lihnowb İndirimi vardı dostum, en mantıklısı gidip mağazasına sormandır. Çünkü dediğim gibi internet mağazasında 1000TL, normal mağazasında 850TL. Çoğu parçada da indirim vardı birde.

Hocam sorun olmazsa sizin sistem kaça geldi acaba?

@M3lihnowb Toplam +KDV 4.460 TL gibi bir miktara denk geldi. Ek olarak ben monitörde aldım 460 TL düşersek 4.000 TL gibi bir miktara toplamış oldum hocam.

Vatandan toplama. 380 TL vatandan aldığım Asus b150m pro gaming 500 TL olmuş. Diğer sitelerde daha uygun.

Bu vatandan toplama sevdası nedir anlamıyorum
Aynen kardeş katılıyorum. Resmen kazık atıyorlar millete ya. Dolar çıkınca fiyatları yükseltirsin de inince niye indirmezsin. Resmen tek kelime ile kazık.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…