M Mevlüde Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2023 #1 50k bütçem var Vatan Bilgisayar'dan laptop alacağım ama ekran kartı ve işlemci işlerinden tam olarak anlamadığım için seçim yapamadım. Bilgisayarı oyun oynamak ve mühendislik için kullanacağım, yardım eder misiniz?
50k bütçem var Vatan Bilgisayar'dan laptop alacağım ama ekran kartı ve işlemci işlerinden tam olarak anlamadığım için seçim yapamadım. Bilgisayarı oyun oynamak ve mühendislik için kullanacağım, yardım eder misiniz?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.423 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2023 #2 Vatan'dan almayın hocam, birazdan arkadaşlar size öneriler sunacaktır bütçenize göre en iyilerinden.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Ağustos 2023 #3 Monster Tulpar T5 V23.1.5 Notebook Monster Tulpar T5 V23.1.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Monster Tulpar T5 V23.1.5 Notebook Monster Tulpar T5 V23.1.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com