Gigabyte'în RTX 2060'ına gelene kadar önceki kartlar ısınma sorunuyla başınızı ağrıtabilecek modelleri. 1660Ti'den daha performanslı ama ısınma konusu cidden can sıkıcı. 450TL farka değer mi RTX 2060 tartışılır. Alınabilir. Ama daha alt soğutmaya sahip olan modellerinden seçmeyin.
@@EgeN7
Selam, 2070 için bu indirimi bekliyordum, ancak Black Friday' de daha da düşer mi?
Acelem yok, bekleyebilirim, ancak çok da farklı olmaz ise alsam iyi olur galiba.
Arkadaşlar 3500 TL civarı bir param var sistem toplamak istiyorum. Black friday indirimlerini beklesem değer mi? Daha önce hiç bakmadım black friday da ne gibi indirimler var? Daha önce bu şekilde PC toplayan ve stoklar anında tükenir mi ve zamanla yarışmak mı gerekir?
Vatan'ı baz alıyorsak şu an ROG STRIX 1660 Ti gayet makul bir fiyatta. Yine aynı şekilde Vatan'da tek fanlı RTX 2060 modelleri 2200 TL. Bu modeller giriş seviyesi olduğu için bu kadar düşmüş, normalde de uygun fiyatları. Soğutmada problem çıkarabilirler. Bir de çift fanlı Zotac var ama soğutması zira MSI veya Asus'a göre biraz daha zayıf.
Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz iyi soğutmalı bir RTX 2060 daha iyi olacaktır. Tek fanlı modellerde ısınma problemleri yüzünden hem başınız ağrımasın hem de hevesiniz kaçmasın bence.
Zotac gaming rtx2060 ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Zotac gaming rtx2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.