Vatan Bilgisayar'dan 5000 TL sistem önerisi

Vatandan 5000 TL'ye alacağınız sistem diğer sitelerden 3000 TL'ye toplanır. Lütfen arkadaşınızla/ailesiyle konuşun gidip görüp almak istiyorum gibi bir sıkıntı çıkarmasınlar. Bütçe ekonominin durumu yüzünden sınırlarda paralarını boşa harcamasınlar.

Şu anda dediğin gibi vatanda KDV indirimi var ve çoğu parça çok uygun fiyatlı. Bence gayet alınabilir fiyatlar. Şöyle bir sistem yaptım. Eğer monitörde 5000 TL'ye dahilse sistemde parça değiştirmek gerekir ve performans olarak düşüş olacaktır. İşlemci için anakarta bios güncellemesi gerekiyor. Rica ederseniz yaparlar büyük ihtimalle. Eğer yapmazlarsa MSI anakartlarda usb'ye güncel bios yükleyerek flash bios düğmesiyle güncelleme yapabilirsiniz.
123123.jpg

Şu anda dediğin gibi vatanda KDV indirimi var ve çoğu parça çok uygun fiyatlı. Bence gayet alınabilir fiyatlar. Şöyle bir sistem yaptım. Eğer monitörde 5000 TL'ye dahilse sistemde parça değiştirmek gerekir ve performans olarak düşüş olacaktır. İşlemci için anakarta bios güncellemesi gerekiyor. Rica ederseniz yaparlar büyük ihtimalle. Eğer yapmazlarsa MSI anakartlarda usb'ye güncel bios yükleyerek flash bios düğmesiyle güncelleme yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 440250
Bu bütçeyle güzel iş çıkarmışsınız, KDV indiriminden haberim yoktu.

5000 tl butce ile alabilecegin en iyi sistem budur dostum.
Yaklasik 2-3 haftadir bende arastiriyordum suan icin daha iyi hazir oem bir sistem yok diger arkadaslarin topladigi rx590 nerde rtx2060 nerde. Degerlendir ve dusun derim.
RTX 2060 RX 590'dan iyi bunu hepimiz biliyoruz. Benim topladığım sistemdeki parça kalitesiyle senin önerdiğin sistemdeki parça kalitesinin farkına bir bakmanı istiyorum. Başta işlemci farkı var zaten.

Kusura bakmayın ama yorumunuz saçma cidden. Öncelikle sistem oyun amaçlı ise işlemci ekran kartını besleyebildiği ölçüde başarılıdır, 3600 işlemci alıp %30 cpu kullanımı ile 590 kombosu yapıp işlemciyi yatırmak çok da mantıklı bir hareket değil. 2600 işlemci 2060’ı rahatlıkla besliyor, anakart upgrade için uygun parça kalitesi asıl budur, marka ejderha logolu düşük performanslı ürünler değildir.

Ejderha marka vs. diyerek benim önerimle alakası olmayan boş yorumunuza gülüyorum. Benim amacım kaliteli bileşenler toplamaktı. Sizinle aradaki parça kalitesini konuşmaya da gerek duymuyorum.
Battle Bronze alınacağına 376 TL farkla şöyle bir sistem alınsın daha iyi.

236 TL HDD : Seagate ST1000DM010, 1000 GB: Amazon.com.tr

Dosya Ekleri

• 1221.png
    1221.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 76
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı