dogudulupcu
Hectopat
Arkadaşıma PC toplayacağız 5000 TL'ye KDV indirimi varken. Daha toplamadık bakarsanız sevinirim.
Bu bütçeyle güzel iş çıkarmışsınız, KDV indiriminden haberim yoktu.Şu anda dediğin gibi vatanda KDV indirimi var ve çoğu parça çok uygun fiyatlı. Bence gayet alınabilir fiyatlar. Şöyle bir sistem yaptım. Eğer monitörde 5000 TL'ye dahilse sistemde parça değiştirmek gerekir ve performans olarak düşüş olacaktır. İşlemci için anakarta bios güncellemesi gerekiyor. Rica ederseniz yaparlar büyük ihtimalle. Eğer yapmazlarsa MSI anakartlarda usb'ye güncel bios yükleyerek flash bios düğmesiyle güncelleme yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 440250
RTX 2060 RX 590'dan iyi bunu hepimiz biliyoruz. Benim topladığım sistemdeki parça kalitesiyle senin önerdiğin sistemdeki parça kalitesinin farkına bir bakmanı istiyorum. Başta işlemci farkı var zaten.5000 tl butce ile alabilecegin en iyi sistem budur dostum.
Yaklasik 2-3 haftadir bende arastiriyordum suan icin daha iyi hazir oem bir sistem yok diger arkadaslarin topladigi rx590 nerde rtx2060 nerde. Degerlendir ve dusun derim.![]()
Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.