Arkadaşlar 5000-5200₺ arası bir bütçem var. Alınabilecek en iyi sistemi almak istiyorum. Kasanın camlı olmasını istiyorum. Parçalar ışıklı ve gösterişli olsun istiyorum. Hangi parçaları almalıyım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 5000-5200₺ arası bir bütçem var. Alınabilecek en iyi sistemi almak istiyorum. Kasanın camlı olmasını istiyorum. Parçalar ışıklı ve gösterişli olsun istiyorum. Hangi parçaları almalıyım yardımcı olur musunuz?
Aynı kasanın mavi ledli olanı da var aynı fiyata. Ben böyle bir şey yaptım. Anakart, Kasa ve Ram kırmızı ledli. Ekran kartı kırmızı siyah. Çok güzel görünecek sanırım.
Aynı kasanın mavi ledli olanı da var aynı fiyata. Ben böyle bir şey yaptım. Anakart, Kasa ve Ram kırmızı ledli. Ekran kartı kırmızı siyah. Çok güzel görünecek sanırım. Eki Görüntüle 219050
Aynı kasanın mavi ledli olanı da var aynı fiyata. Ben böyle bir şey yaptım. Anakart, Kasa ve Ram kırmızı ledli. Ekran kartı kırmızı siyah. Çok güzel görünecek sanırım. Eki Görüntüle 219050
Yine bana kalırsa AMD daha iyi olur. Gerçekten başarılı işlemci çıkardılar çünkü. ama i7 kullanmak i5 kullanmaktan tabi ki daha iyidir. AMD ' den daha iyi veya daha kötü diyemem. En azından Ryzen ve B350 daha güncel bileşenler. Siz bilirsiniz