Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.721 Çözümler 16 21 Şubat 2021 #21 Ben Hepsiburada ve Amazon'dan aldım. İyi satıcılardan alırsanız sorun yaşamazsınız. Parçaları almadan önce bütçenizle konu açın parça önerelim.
Ben Hepsiburada ve Amazon'dan aldım. İyi satıcılardan alırsanız sorun yaşamazsınız. Parçaları almadan önce bütçenizle konu açın parça önerelim.
Keremsj Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #22 Krmdmrz dedi: Ben Hepsiburada ve Amazon'dan aldım. İyi satıcılardan alırsanız sorun yaşamazsınız. Parçaları almadan önce bütçenizle konu açın parça önerelim. Genişletmek için tıkla... Ayn zaten iade var 15 gün bozuk cikarsa bir de 1 yil sonra bozuldu parca garantiye nereye götüreceğiz?
Krmdmrz dedi: Ben Hepsiburada ve Amazon'dan aldım. İyi satıcılardan alırsanız sorun yaşamazsınız. Parçaları almadan önce bütçenizle konu açın parça önerelim. Genişletmek için tıkla... Ayn zaten iade var 15 gün bozuk cikarsa bir de 1 yil sonra bozuldu parca garantiye nereye götüreceğiz?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.721 Çözümler 16 21 Şubat 2021 #23 Hangi firmanın ürünüyse ona gönderiyorsunuz. Örnek MSI anakart aldınız MSI'a gönderiyorsunuz.