Vatan Bilgisayar'dan 6000 Liraya Bilgisayar Toplama

R5 1600X eskidi artık. Şunu da söyleyeyim. Eğer bu sisteme sıcak bakmadıysanız şu var; AMD Ryzen 5 2600-EX-GTX1060-O6G-PRIME B450M-K-Crucial 8GB-KASA - Vatan Bilgisayar
Bir 8 GB RAM daha mis gibi.Bu sistemde SSD var.
Şunu söyleyeyim. PUBG denen oyunu kimse "Ultra" ayarda oynamıyor. Ultra'ya alacağınız ayarlar belli. Doku, Kenar Yumuşatma ve Görüş Mesafesi. Geri kalan ayarlar en düşükte. Bu durumda her iki sistemde sizi 60 FPS üzerinde rahat rahat tutar.

Kasa çok önemli mi ? Kasayı daha hesaplı bir şey alsam da yerine 8 GB ram eklesem ?
Kasa aslında senin zevkine kalan birşey ama bu kasayı önerme nedenim içinde güç kaynağı olması ve bu güç kaynağının Corsair olması. Kasayı daha hesaplı birşey alabilirsin ama güç kaynağından kısma. Bir 8 gb rami ilerleyen zamanda alırsın yan kapağı açıp takarsın ama güç kaynağından veya kasadan memnun kalmazsan uzun işi olur

Arkadaşların önerdiği sistem gayet güzel yakın zamanda benzer sistemi topladım. Diğer konu ise kesinlikle güç kaynağında cimrilik yapmayın. Kasa olarak P 350x öneririm ben aldım memnunum. Vatan satmıyor ama üzerine ekleyeceğiniz miktarı kasaya ayırabilirsiniz. Egzoz fan içinde akasa viperla tamam olur.

Kasa konusunda pek bilgili değildim yardımınız için teşekkür ederim
Güç kaynağına da zaten iyi bir para gidiyormuş o yüzden güç kaynağı içinde olan kasa aslında daha iyi bir seçenekmiş teşekkür ederim bilgilendirme için

Önemli değil. Şimdiden hayırlı olsun.

bence intel diz ve ekran kartın gtx 1660ti omalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…