Vatan Bilgisayar'dan 750W PSU önerisi

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 750W bir güç kaynağı almak istiyorum. Vatan Bilgisayar olması gerek gidip bugün almam gerekiyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Rampage, frisby gibi markalar hariç alabilirsiniz. Corsair bulamazsanız, Thermaltake de olur. İkiside güvenilirdir.
çok teşekkür ederim hocam. Her kasaya uyar değilmi?

Hangi kasa var dostum?
1692610435225.png

Bu kasa hocam.
Ne alaka dostum? PSU en önemli bileşendir. Güvenilir markalardan alınmadığı sürece sıkıntıya girer.

Ne alaka dostum? PSU en önemli bileşendir.

Şu iki cümlenin birbiri ile hiçbir alakası yok. Kazık yemesinin sebebi o mağazadan alacak olması. Yoksa gitsin kalitesiz ürün alsın demiyorum. Daha kaliteli modelleri daha ucuza bulabilir, RM750 3700 TL gibi berbat bir fiyata alınacak bir ürün değil.

Ben söyleyeyim de, elbette konu sahibinin kendi tercihi.

Hangi kasa var dostum?

Ne alaka dostum? PSU en önemli bileşendir. Güvenilir markalardan alınmadığı sürece sıkıntıya girer.
Birde hocam sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Gine Vatan da bu kasaya uygun bir sıvı soğutucu önerebilirmisiniz :) Fiyat uygun olursa benim için daha iyi olur.

Siğar dostum.

Şu iki cümlenin birbiri ile hiçbir alakası yok. Kazık yemesinin sebebi o mağazadan alacak olması. Yoksa gitsin kalitesiz ürün alsın demiyorum. Daha kaliteli modelleri daha ucuza bulabilir, RM750 3700 TL gibi berbat bir fiyata alınacak bir ürün değil.

Ben söyleyeyim de, elbette konu sahibinin kendi tercihi.
Vatan dışında alma durumu olmadigini belirtmiş, gidip almak istiyor dostum. Bizde bilirdik başka yerlerden önermeyi.

Birde hocam sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Gine Vatan da bu kasaya uygun bir sıvı soğutucu önerebilirmisiniz :) Fiyat uygun olursa benim için daha iyi olur.
Tam bileşenlere göre 120mm ve ya 240mm onerebilirim hocam. Tam bileşenleri nedir? 240mm ye kadar desteği var.

Siğar dostum.

Vatan dışında alma durumu olmadigini belirtmiş, gidip almak istiyor dostum. Bizde bilirdik başka yerlerden önermeyi.

Tam bileşenlere göre 120mm ve ya 240mm onerebilirim hocam. Tam bileşenleri nedir? 240mm ye kadar desteği var.
Hocam ona nasıl bakabilirim ben? Bİlmiyorum da

Siğar dostum.

Ama işlemcim i5-12400F hocam 12 çekirdek

Siğar dostum.

Hocam istediğiniz bilgi bumu ? Soket 1700 10nm İşlemci

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı