Vatan Bilgisayar'dan aldığım monitörü iade edebilir miyim?

Kuntay Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Ayın 14'ünde Vatan Bilgisayar'dan Rampage RM-240 monitörü sipariş ettim ve ürün ayın 22'sinde elime ulaştı. Ürünü ilk açtığımda karşılaştığım sorun monitörün sol üst kısmında küçük bir çatlak bulunması monitörün dış çerçevesinde. Ancak bildiğiniz üzere bunun panele bir etkisi olmadığı için ürünü test etmek istedim. Ürünün şeklinden. Renk ayarlarından ve üründe vaat edilen bazı özelliklerin bulunmamasından (pivot özelliği olan monitörüm 90 derece döndürmeye çalışsam bile dönmüyor ve zorlamak istemiyorum) dolayı ürünü iade etmek istiyorum. Ürün iadesini bu sebepler neticesinde kabul ederler değil mi? Ürünün kutusu kabloları ve her şeyi elimde bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İade hakkınız tabi ki var. He işi yokuşa sürerler mi? İşte bu ülkede sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir durum.

Yanlis taraftan döndürüyorsundur kırık varsa alırlar topkapıya git.

Sebep göstermene bile gerek yok, geri gönder gitsin.

Direk olarak evime UPS'ten kurye çağırdım bütün içinde bulunan kabloları ve her şeyi ile göndereceğim geldikleri ilk gün. Zaten herhangi bir iade talebi oluşturmadım direk göndericem.

Direk olarak evime UPS'ten kurye çağırdım bütün içinde bulunan kabloları ve her şeyi ile göndereceğim geldikleri ilk gün. Zaten herhangi bir iade talebi oluşturmadım direk göndericem.
Onlara iade ettiğini yazılı olarak da bir şekilde beyan et. Böylece elinde kanıt bulunsun. Ürünü yolla, iade alacaklardır diye düşünüyorum.

Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Yani sorunuzun cevabı evet, iade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…