Vatan Bilgisayar'dan alınan hazır sistem ne zaman ulaşır?

muratsalih

Centipat
Daha fazla  
Benim 4 Temmuz 2024 tarihinde, Vatan Bilgisayar adresinden yapmış olduğum hazır sistem alışverişi, halen daha kargoya verilmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise yoğunluk sebebiyle diyorlar, tahmini ne zaman elime ulaşır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 4 Temmuz 2024 tarihinde, Vatan Bilgisayar adresinden yapmış olduğum hazır sistem alışverişi, halen daha kargoya verilmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise yoğunluk sebebiyle diyorlar, tahmini ne zaman elime ulaşır?

Bunu biz değil firma bilebilir aynı şekilde bende hazır sistem aldım bu salı en geç cuma günü dediler bekleyin gelecektir aceleniz nedir? Pardon 4 Temmuz yazmışsınız çok gecikme olmuş anlamsız.

Ulaşırsa bu hafta içi ulaşması gerekir, eğer bu hafta içide teslim edilmezse siparişin iptal'ini isteyin.

Bunu biz değil firma bilebilir aynı şekilde bende hazır sistem aldım bu salı en geç cuma günü dediler bekleyin gelecektir aceleniz nedir?

Neredeyse 2 hafta olmuş, bu çok uzun bir süre, müşteri memnuniyeti diye bir şey var.

Ulaşırsa bu hafta içi ulaşması gerekir, eğer bu hafta içide teslim edilmezse siparişin Iptal'ini isteyin.

Neredeyse 2 hafta olmuş, bu çok uzun bir süre, müşteri memnuniyeti diye bir şey var.

Daha sonra 4 Temmuz yazdığını gördüm 14 Temmuz yazmış olduğunu sanmıştım 2 hafta bekletilmez gerçekten.

Daha sonra 4 Temmuz yazdığını gördüm 14 Temmuz yazmış olduğunu sanmıştım 2 hafta bekletilmez gerçekten.

Az önce bunun ile ilgili bir konu gördüm, kargoya verilmemiş Vatan Bilgisayar'da ciddi bir şekilde yoğunluk var sanırım, en doğru hareket beklemek olacaktır bence :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı