MrAlreo Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı?
Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 MrAlreo dedi: Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapsalar bile ücret alırlar gibi. İnternetten rehberlere bakarak kendinde yapabilirsin. Zor değil.
MrAlreo dedi: Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapsalar bile ücret alırlar gibi. İnternetten rehberlere bakarak kendinde yapabilirsin. Zor değil.
Sw4bx Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Programmer 26 Kasım 2023 #3 MrAlreo dedi: Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Düşük ücret karşılığında onlar en iyi şekilde yapıyorlar.
MrAlreo dedi: Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Düşük ücret karşılığında onlar en iyi şekilde yapıyorlar.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.164 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 26 Kasım 2023 #4 MrAlreo dedi: Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Şöyleki mesela sen oradan 0 bir kasa ve oradan parça topladın o zaman ücret almazlar ama eğer ki sen eski parçalarını onlara görüp bu kasaya monte et dersen ücert alırlar tahminimce.
MrAlreo dedi: Vatan Bilgisayar'dan kasa almak istiyorum diğer bileşenler var. Eski kasamdaki parçaların montajını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Şöyleki mesela sen oradan 0 bir kasa ve oradan parça topladın o zaman ücret almazlar ama eğer ki sen eski parçalarını onlara görüp bu kasaya monte et dersen ücert alırlar tahminimce.
MrAlreo Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #5 Tamamdır teşekkür ederim.