Xeon
Megapat
- Makaleler
- 1
2 gün önce Vatan Bilgisayar'dan (internet sitesi üzerinden aldım mağazadan değil) AirPods Pro siparişi verdim kulaklık dün geldi ancak içindeki silikon uçların hiçbiri tam olarak kulağıma oturmuyor, 14 gün dolmadan iade etmeyi düşünüyorum ancak kutusu açılmış ürünü iade alıyorlar mı bilmiyorum. Kulaklığın herhangi bir teknik sıkıntısı vs. yok. İade kodu oluşturdum göndermeden önce şartlara baktığımda
"Satın alınan elektronik ürünlerde; sim kart takılması, wifi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir."
Şeklinde bir açıklama yazıyordu, kutuyu açmadan bunu anlamam mümkün değildi ki nasıl olacak çözemedim. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?
"Satın alınan elektronik ürünlerde; sim kart takılması, wifi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir."
Şeklinde bir açıklama yazıyordu, kutuyu açmadan bunu anlamam mümkün değildi ki nasıl olacak çözemedim. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?