Vatan Bilgisayar'dan alınan laptop için değişim talebi reddedildi

Abdullah91

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB
Meslek
Otomasyon Teknikeri
Dün akşam saatlerinde Vatan Bilgisayar'dan iş için bir laptop satın aldım. Fakat aldığım laptopun iş ile ilgili gerekli özellikleri karşılamadığını fark ettim ve ertesi sabah (bugün) değişim talebinde bulundum ve bu reddedildi. Hiç kullanılmamış bir ürün kutusu dahi vatan da açıldı. Neden değişim talebi reddedilir? Açıkçası anlamıyorum. İade edip bir üst modelini alacağım ve buna izin verilmiyor. Bu konuda nasıl bir yol izlenmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam saatlerinde Vatan Bilgisayar'dan iş için bir laptop satın aldım. Fakat aldığım laptopun iş ile ilgili gerekli özellikleri karşılamadığını fark ettim ve ertesi sabah (bugün) değişim talebinde bulundum ve bu reddedildi. Hiç kullanılmamış bir ürün kutusu dahi vatan da açıldı. Neden değişim talebi reddedilir? Açıkçası anlamıyorum. İade edip bir üst modelini alacağım ve buna izin verilmiyor. Bu konuda nasıl bir yol izlenmeli?
Bu şekilde bir değişim hakkına sahip değilsiniz. Ayrıca mağazadan fiziki olarak gidip aldıysanız cayma hakkınız da yok. İzleyebileceğiniz bir yol yok. Cihaz arızalana kadar bir işlem yapamazsınız, en fazla ikinci el olarak satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Mağazada ürünü beğenip internetten sipariş etmek daha avantajlı, mağazadan alınan ürünlerde keyfi iade ve değişim hakkınız bulunmuyor, sadece laptopta kusur varsa hak veriliyor ama internet alışverişlerinde alınan laptoplar koşulsuz şartsız iade edilebiliyor.

Anladım teşekkürler. Yapacak birşey yok ozaman. 🤔

Technopat Haberler

Geri
Yukarı