Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.066 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #21 Dark1day dedi: Vatandan daha umitsizim ama gene de bir gisip konusmak gerek Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin. Onlar da tekniğe gönderecekler fakat bir tane peçete alıp hafif baskı kurarak pixelin olduğu yeri ovalamayı deneyebilir misiniz?
Dark1day dedi: Vatandan daha umitsizim ama gene de bir gisip konusmak gerek Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin. Onlar da tekniğe gönderecekler fakat bir tane peçete alıp hafif baskı kurarak pixelin olduğu yeri ovalamayı deneyebilir misiniz?
D Dark1day Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #22 Soraka Kajmer dedi: Şansınızı deneyin. Onlar da tekniğe gönderecekler fakat bir tane peçete alıp hafif baskı kurarak pixelin olduğu yeri ovalamayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadida eve gidince daha duzgun bir sekilde denicem Dark1day dedi: Denedim olmadida eve gidince daha duzgun bir sekilde denicem Genişletmek için tıkla... Eski monitorumdede boyle bi sorun vardi ama zamanla gecti diye hatirliyom
Soraka Kajmer dedi: Şansınızı deneyin. Onlar da tekniğe gönderecekler fakat bir tane peçete alıp hafif baskı kurarak pixelin olduğu yeri ovalamayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadida eve gidince daha duzgun bir sekilde denicem Dark1day dedi: Denedim olmadida eve gidince daha duzgun bir sekilde denicem Genişletmek için tıkla... Eski monitorumdede boyle bi sorun vardi ama zamanla gecti diye hatirliyom
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 633 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #23 Dark1day dedi: Teknik serviside aradim bu konudan en az 3tane piksel istedi bende 1tane var. Genişletmek için tıkla... 3 tane ölü piksel sanırım monitörünüz Samsung gibi geldi bana.
Dark1day dedi: Teknik serviside aradim bu konudan en az 3tane piksel istedi bende 1tane var. Genişletmek için tıkla... 3 tane ölü piksel sanırım monitörünüz Samsung gibi geldi bana.
D Dark1day Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #24 Murim World dedi: 3 tane ölü piksel sanırım monitörünüz Samsung gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... monitor asus tuf
Murim World dedi: 3 tane ölü piksel sanırım monitörünüz Samsung gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... monitor asus tuf