Vatan Bilgisayar'dan alınan sistem için aramadılar

SernoX

Picopat
Daha fazla  
Vatan'dan pazar gunu bir sistem aldim. En gec persembe gunune hazir olur, sizi arariz dediler hala aramadilar. Gidersem hazirlamislar midir? Bunu daha once yasayan var mi?

Vatan'dan pazar gunu bir sistem aldim. En gec persembe gunune hazir olur, sizi arariz dediler hala aramadilar. Gidersem hazirlamislar midir? Bunu daha once yasayan var mi?
Biraz tembeller hocam beklemede kalın eğer 2 gün içinde herhangi bir arama gelmezse siz arayın veya gidin.

Aldığınız gün adamları biraz zorlayıp halletmeniz lazımdı. Gelirler illa ki.

Aldığınız gün adamları biraz zorlayıp halletmeniz lazımdı. Gelirler illaki.

O gün orada toplatsaydı bence daha güzel olurdu. İnsanın hevesi kırılıyor. Yeni bir ürün almışsın. Birilerinin keyfini bekliyoruz. Vatan kötülemiyorum. Geçen hafta monitör aldım. Bazen al gülüm ver gülüm daha iyi oluyor. Şu aralar indirim muhabbetine iyi sattılar.

Google'daki numarayi arayinca bu sefer istanbuldakine atıyor bende İstanbul'da yasamiyirum.

İstanbul'dakini ara aldığın şubenin numarasını iste.

Aksamış olabilir, biraz bekle 2-3 gün olmazsa onları ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…