K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 15 Mart 2025 #1 İyi günler öncelikle Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan Bilgisayar'dan bu SSD'yi 2023'ün 8. ayında aldım ve şu anda sağlığı %87 bu değer bana çok düşük geldi SATA SSD'ler bile 3-4 senede %1 bile düşmüyor. Garantiye göndersem değişim yaparlar mı garanti kapsamına girer mi?
İyi günler öncelikle Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan Bilgisayar'dan bu SSD'yi 2023'ün 8. ayında aldım ve şu anda sağlığı %87 bu değer bana çok düşük geldi SATA SSD'ler bile 3-4 senede %1 bile düşmüyor. Garantiye göndersem değişim yaparlar mı garanti kapsamına girer mi?
Little Doge Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.553 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Zamanla ilgili değil, TBW değeriyle ilgili. Çok mu veri yazdınız? HD Sentinel görseli paylaşır mısınız?
Zamanla ilgili değil, TBW değeriyle ilgili. Çok mu veri yazdınız? HD Sentinel görseli paylaşır mısınız?
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 15 Mart 2025 #3 Little Doge dedi: Zamanla ilgili değil, TBW değeriyle ilgili. Çok mu veri yazdınız? HardDiskSentinel görseli paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam doğruda garanti kapsamına girmezmi şimdi bu
Little Doge dedi: Zamanla ilgili değil, TBW değeriyle ilgili. Çok mu veri yazdınız? HardDiskSentinel görseli paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam doğruda garanti kapsamına girmezmi şimdi bu
Little Doge Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.553 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 Garantiye girer mi bilmiyorum. Kasma, donma yok sanırım. Sonuçta üreticinin belirlediği bir sağlık parametresi. Sizdeki sağlık fazla düşmüş gibi geldi ama aynı modeli kullananların da disk sağlığını öğrenmek lazım. Son düzenleme: 15 Mart 2025
Garantiye girer mi bilmiyorum. Kasma, donma yok sanırım. Sonuçta üreticinin belirlediği bir sağlık parametresi. Sizdeki sağlık fazla düşmüş gibi geldi ama aynı modeli kullananların da disk sağlığını öğrenmek lazım.