A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi?
Ciritica Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... İade edebilirsiniz.
acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... İade edebilirsiniz.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 29 Ağustos 2023 #3 acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Neden edilmesin?
acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Neden edilmesin?
alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 29 Ağustos 2023 #4 acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kutusu açılmadıysa iade edilebilir.
acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kutusu açılmadıysa iade edilebilir.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.673 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2023 #5 acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim hangi model aldınız neden ediyorsunuz.
acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim hangi model aldınız neden ediyorsunuz.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.461 Çözümler 2 29 Ağustos 2023 #6 acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Jelatinini falan açmadıysanız konuşarak iade olabilir ama onun dışında mağazadan alınan ürünlerde arıza veya ayıp yoksa iade olmuyor diye biliyorum.
acılıgong dedi: Daha birkaç saat önce alınan telefon iade edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Jelatinini falan açmadıysanız konuşarak iade olabilir ama onun dışında mağazadan alınan ürünlerde arıza veya ayıp yoksa iade olmuyor diye biliyorum.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.030 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #7 Mağazadan aldıysanız ve problemliyse alabilirler, yada netten aldıysanız iade alırlar. Mağazadan alınan problemsiz cihazları almıyor galiba iade.
Mağazadan aldıysanız ve problemliyse alabilirler, yada netten aldıysanız iade alırlar. Mağazadan alınan problemsiz cihazları almıyor galiba iade.
S Sport1907 Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 19 29 Ağustos 2023 #8 Mağazadan aldıysanız bence iade almazlar. Böyle bir durum yaşamıştım. Kısa süre sonra gidip iade edip başka bir ürün almıştım. Ama dediğim gibi iade değil değişimdi yani başka model aldım. Kutuyu açmamıştım şansa, yoksa almazlardı sanırım.
Mağazadan aldıysanız bence iade almazlar. Böyle bir durum yaşamıştım. Kısa süre sonra gidip iade edip başka bir ürün almıştım. Ama dediğim gibi iade değil değişimdi yani başka model aldım. Kutuyu açmamıştım şansa, yoksa almazlardı sanırım.
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #9 LuisB4y dedi: Hocam merak ettim hangi model aldınız neden ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ya bizimkiler tek başına gidip pahalıya Realme 10 almış, diğer mağazalarda 9 bin bunlar 11 mi 12 mi ne almış.
LuisB4y dedi: Hocam merak ettim hangi model aldınız neden ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ya bizimkiler tek başına gidip pahalıya Realme 10 almış, diğer mağazalarda 9 bin bunlar 11 mi 12 mi ne almış.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #10 Yanlış bilgi Hocam artık bu ürünlerde cayma hakkı kaldırıldı. Yani keyfe göre telefon alıp inceleyip iade edilemez.
Hocam artık bu ürünlerde cayma hakkı kaldırıldı. Yani keyfe göre telefon alıp inceleyip iade edilemez.