@Nevzat ŞentürkTamam dediğiniz gibi tüketici haklarına sorayım hemen teşekkür ederim.
@Silinen üyeEvet sistemin tamamını iade edeceğim. Vermezler mi parayı şimdi sitelerinden baktım 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz diyor. Hani ssd ye işletim sistemi kurulduğu için onu almazlar ama diğer parçaları alabilirler? Ayrıca para iadesi yok mu? Sitelerinde para iadesi değilde hediye çeki diyor ?
@Nevzat ŞentürkTamam dediğiniz gibi tüketici haklarına sorayım hemen teşekkür ederim.
@Silinen üyeEvet sistemin tamamını iade edeceğim. Vermezler mi parayı şimdi sitelerinden baktım 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz diyor. Hani ssd ye işletim sistemi kurulduğu için onu almazlar ama diğer parçaları alabilirler? Ayrıca para iadesi yok mu? Sitelerinde para iadesi değilde hediye çeki diyor ?
Dediğim gibi benim şahsi düşüncem, vermeyebilirler dedim buda kesin paranızı vermeyeceğinin göstergesi olduğu anlamına gelmez. Bana göre para iadesi yerine sisteminizdeki bileşenleri başka bileşenler ile değiştirmenize izin verilebilir.
Sitelerden bakmaktansa Vatan Computer Müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
Paranız iade edilebilir de , edilmeyebilir de..Siz müşteri hizmetlerini bir arayın derim
Online olarak alınan ürünler 7 gün içerisinde iade edilebilir. Ancak (bu önemli) eğer üründe ambalajı açılınca, iadesinin mümkün olmadığı yazısı varsa eğer bu imkansız.