Vatan Bilgisayardan alınan ürünlerin iadesi?

Ürünlerin değeri kadar hediye çeki verirler. Vatan'da kullanabileceğin. 1 sene kullanma hakkı veriyorlar.

Kardeşim bu iş zor. Tüketici mahkemesine gitsen bile gidip yerinde görerek ve bilerek isteyerek aldığın için hiç bir hukiki dayanağın yok 15 günlük süre internet üzerinden satın alımlarda geçerlidir. 7 günlük süre içinse emin ol tüm parçalar için değişim yapmazlar çünkü kafana göre alop alıp kullanıp geri iade edemezsin sorun olması gerekli. Başka ürün alsanda almasanda o malzemelerin değiştireceklerini hiç zannetmiyorum. Gidip tüketici mahkemesine verebilirsin şansını dene. Ama şu anda hiç bir tarafdan haklı yönün bulunmamakta.

Bende gidip 15 bin tl lik makina alayım 1 hafta geçmeden alın bunları beğenmedim tüm oyunları bitirdim sıkıldım deyip geri vereyim oh ne ala memleket Herkes bu şekilde egosunu tatmin etsin o zaman.

İade almıyorlar. Ben monötörümü değiştirmek istedim. Ne kavgalar ettim ama almadılar.

Ben 4GB HyperX Ram aldım bugün. Taktım bilgisayarıma olmadı. Yarın götüreceğim, sorgusuz sualsiz geri iade edebilirim, değil mi? Paramı mı geri alacağım yoksa aynı fiyata farklı bir bileşen mi almak zorundayım?

Seninkinde sorun yok, kasanla berarber orda götür ve belirt. Eğer RAM bozuk ise yenisi ile değiştirirler, veya RAM'i geri verip yerine biraz daha para ekleyip Corsair alabilirsin. Seninki bu arkadaşın durumundan tamamen farklı sorun yapmazlar sende...

Benimde ekran kartı bozuk çıktı da.( Recep Baltaş onaylı) Şimdi ben sadece ekran kartını mı söküp götürücem yoksa tüm kasayı mı ? Ayrıca üstüne para ekleyip başka ekran kartı alabilme ihtimalim var mı ? Birde kasayla gelen cızırtılı PSU var. Bunu nasıl götüreyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…