Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapılır mı?

682784

Hectopat
Makaleler
6
İnternet üzerinden alışveriş yapılır mı? Laptop almayı düşünüyorum. Vatan'dan çok fazla şikayet gördüm.

Yapılır. Fakat normale göre daha fazla oluyor genelde fiyatları.
Daha uyguna bulabilirsin.

Daha uygun alternatifi illaki vardır, ne tür bir laptop bakıyorsun ? Gidip görerek alacaksan tabi o başka.

Yapılır ama daha pahalı.

Hakkında şikayet olmayan teknoloji mağazası yok ki.
Türkiye'nin en eski teknoloji mağazalarından biri. Dolayısıyla çok geniş bir müşteri havuzları var. Ne kadar müşteri o kadar şikayet demek doğal olarak.

Fiyat olarak bilemem ama güvenilirlik açısından Vatandan iyisini bulamazsın. Mağazaya giriyorsun, malzemeyi görüyorsun, kendin alıp eve götürüyorsun. Kargoda başına bir şey gelir mi derdin yok(Mağazadan alınırsa). Garantilik durum olursa gidip yüz yüze görüşüyorsun. Mesaj attım cevap gelmedi gibi sorunların yok. Benim bozuk tableti yapamayıp en sonunda yenisini vermişlerdi mesela.

Vatanın fiyat politikası bu kadar saçma değildi önceden. Her cuma dan itibaren haftasonu %25 indirim yaparlardı. Piyasanın altına düşerdi birçok ürün fiyatı. Sonradan ne olduysa abartmışlar. Tabi ben 8 sene öncesinden bahsediyorum ilk pcmi topladığım zamanlardı.

Yapılır ama pahalıya satıyor sen genede trendyol mediamarkt hepsiburadan bakabilirsin akşam 6 ile 8 arası kampanyalarda oluyor

Bulunduğum ilde vatan yok internet üzerinden alışveriş yapacağım fiyat konusunda en uygun vatanda buldum kampanya var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…