furkisko Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Bir arkadaşım bilgisayar alacak birkaç güne, bana danıştı. AMD R5 5600X - RTX 4060TI - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi yolladı, ben SSD'nin yukseltilmesinin dışında bir problem görmedim, arkadaş oyun oynamaya yeni yeni baslayacak geçmişi yok. Eksiklerini söyler misiniz sistemin ya da Vatan Bilgisayar'dan başka link de atabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dışı atmayın.
Bir arkadaşım bilgisayar alacak birkaç güne, bana danıştı. AMD R5 5600X - RTX 4060TI - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi yolladı, ben SSD'nin yukseltilmesinin dışında bir problem görmedim, arkadaş oyun oynamaya yeni yeni baslayacak geçmişi yok. Eksiklerini söyler misiniz sistemin ya da Vatan Bilgisayar'dan başka link de atabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dışı atmayın.
CRİSTAFİL RONALDO Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 furkisko dedi: Bir arkadaşım bilgisayar alacak birkaç güne, bana danıştı. AMD R5 5600X - RTX 4060TI - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi yolladı, ben SSD'nin yukseltilmesinin dışında bir problem görmedim, arkadaş oyun oynamaya yeni yeni baslayacak geçmişi yok. Eksiklerini söyler misiniz sistemin ya da Vatan Bilgisayar'dan başka link de atabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dışı atmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçen PC hocasi 3 k daha fazla koyup 5060 Ti'lı PC yapmisti bence bu PC'den katkat iyi PC'ler vardır?
furkisko dedi: Bir arkadaşım bilgisayar alacak birkaç güne, bana danıştı. AMD R5 5600X - RTX 4060TI - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi yolladı, ben SSD'nin yukseltilmesinin dışında bir problem görmedim, arkadaş oyun oynamaya yeni yeni baslayacak geçmişi yok. Eksiklerini söyler misiniz sistemin ya da Vatan Bilgisayar'dan başka link de atabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dışı atmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçen PC hocasi 3 k daha fazla koyup 5060 Ti'lı PC yapmisti bence bu PC'den katkat iyi PC'ler vardır?
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 20 Mayıs 2025 #3 furkisko dedi: Bir arkadaşım bilgisayar alacak birkaç güne, bana danıştı. AMD R5 5600X - RTX 4060TI - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi yolladı, ben SSD'nin yukseltilmesinin dışında bir problem görmedim, arkadaş oyun oynamaya yeni yeni baslayacak geçmişi yok. Eksiklerini söyler misiniz sistemin ya da Vatan Bilgisayar'dan başka link de atabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dışı atmayın. Genişletmek için tıkla... Neden vatan?
furkisko dedi: Bir arkadaşım bilgisayar alacak birkaç güne, bana danıştı. AMD R5 5600X - RTX 4060TI - A520M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi yolladı, ben SSD'nin yukseltilmesinin dışında bir problem görmedim, arkadaş oyun oynamaya yeni yeni baslayacak geçmişi yok. Eksiklerini söyler misiniz sistemin ya da Vatan Bilgisayar'dan başka link de atabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dışı atmayın. Genişletmek için tıkla... Neden vatan?
furkisko Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 airenxa dedi: Neden vatan? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım oradan alacakmış çünkü,benim kararım değil
airenxa dedi: Neden vatan? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım oradan alacakmış çünkü,benim kararım değil
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 20 Mayıs 2025 #5 furkisko dedi: Arkadaşım oradan alacakmış çünkü, benim kararım değil. Genişletmek için tıkla... 33 bin civarlarına başka güvenilir yerlerden daha iyileri alınır hocam son kararımıymış.
furkisko dedi: Arkadaşım oradan alacakmış çünkü, benim kararım değil. Genişletmek için tıkla... 33 bin civarlarına başka güvenilir yerlerden daha iyileri alınır hocam son kararımıymış.
furkisko Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #6 airenxa dedi: 33 bin civarlarına başka güvenilir yerlerden daha iyileri alınır hocam son kararımıymış. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen sen link at ben sorarım ona
airenxa dedi: 33 bin civarlarına başka güvenilir yerlerden daha iyileri alınır hocam son kararımıymış. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen sen link at ben sorarım ona
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 21 Mayıs 2025 #7 furkisko dedi: Hocam istersen sen link at ben sorarım ona Genişletmek için tıkla... CYBER-7800XT / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CYBER-7800XT sistem tavsiyesi INTEL i5-14400F ve ASUS RX 7800 XT ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr
furkisko dedi: Hocam istersen sen link at ben sorarım ona Genişletmek için tıkla... CYBER-7800XT / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CYBER-7800XT sistem tavsiyesi INTEL i5-14400F ve ASUS RX 7800 XT ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr