Vatan Bilgisayar’dan bilgisayar toplamak mantıklı mı?

Bravewolf

Centipat
Daha fazla  
Islemci, anakart, ekran kartı vs bilgisayar donanımlarının hepsinin fiyatlarında karşılaştırma yaptım. Vatan Bilgisayar daha fazla fiyat veriyor. Sizce buradan almak ne kadar doğru? Veya aynı parçaları internet üzerinden sipariş vermek ne kadar doğru? Garanti olayına girersek Vatan her yerde bayisi olan bir şirket olduğu için mantıklı. Sizce avantaj ve dezavantajlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana mantıksız geliyor vatandan ya da başka biryerden sıfır cihaz toplamak onun yerine ikinci el toplama pc almak ya da 2. El kendin parçaları tek tek alıp toplamak garantili olarak daha doğru hem yarı yarıya düşer fiyatı . Hemde toplamış olursun şahsen ben öyle kullanıyorum .

KDV indirimi olursa belki biraz.
Vatan Bilgisayar'ın yaptığı KDV indirimini şuana kadar geçen görmedim. Biraz değil kesin alınır. Ama alınacaksa özellikle Topkapı'ya gidilmeli. Çok daha ilgililer ve profesyoneller. Dudullu da iyi aynı şekilde.

Vatan yerine çok daha uygun yerler var. Diger magaza fiyatlari genel olarak daha ucuz KDV indirimi beklemeye gerek yok aslinda.

Vatan yerine çok daha uygun yerler var.
4200 TL'ye RTX 2080 Ventus modeli hiç gördün mü? Gaming Trio modelleri bile 4700 ₺ KDV indirimi geldiğinde. Çok değil 2 hafta önce falandı. Hepsiburada indiriminde 4850 ₺ idi Ventus. Trio da 5300 ₺ idi. Vatan fanboyu değilim çoğunlukla Hepsiburada'dan ürün alırım ama Vatan KDV indirimi çok iyi.

Bazı parçalar Vatan'da daha ucuz veya diğer yerlere göre 5-10 TL farklı olabiliyor. Kargo beklemek istemiyorum, kargoya güvenmiyorum diyorsanız bu tip az fiyat farkı olan ürünleri bence Vatan'dan alabilirsiniz.

Evet, Vatan iyi firma ve o indirimler çok iyi ancak arkadaşın fazla beklemesi mümkün değildir diye yazmıştım. Hortlatma oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…