Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı önerisi

werch

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Vatan Bilgisayar'da indirim var bu indirimden yararlanmak istiyorum 9800x3D işlemci aldım X870Pro anakartım var oyun oynayacağım şu an oynadığım oyun CS2 buna uygun fiyat performans beni 1 seneye yakın idare etse yeter yardımcı olabilirseniz önerilerinizi bekliyorum.

Bu ekran kartını favoriledim şu an. Tavsiye eder misiniz?

Hocam bütçeniz nedir acaba farklı yerlerden uygun fiyata daha iyilerini de önerelim.

Hocam 4060 tansa 12 GB VRAM'li 3060 daha iyi.

Hocam öyle deme DLSS3 büyük avantaj sağlıyor yapay zeka falan ama FPS bayağı artırıyor.

Maximum 14-15 çok fazla para harcadım ekran kartına para kalmadı ileride 5000 serisine geçerim 5-6 ay idare etse yeter.

Maximum 14-15 çok fazla para harcadım ekran kartına para kalmadı ileride 5000 serisine geçerim 5-6 ay idare etse yeter.

Doğru diyorsunuz hocam o sisteme de zaten 5070 falan gider birkaç aya kadar bütün mağazalara gelir.

Doğru diyorsunuz hocam o sisteme de zaten 5070 falan gider birkaç aya kadar bütün mağazalara gelir.

Ne öneririsin yani şu an bu ekran kartını önerir misiniz genel olarak CS2 oynayacağım işlemcimle darboğaz yapma riski falan yoktur dime.

Ne öneririsin yani şu an bu ekran kartını önerir misiniz genel olarak CS2 oynayacağım işlemcimle darboğaz yapma riski falan yoktur dime.

Hocam acil lazımsa ve 2 3 ay içinde geçecekseniz alın gitsin satıp 5070 5080 alırsınız. Ama dediğim gibi 2 3 ay kullacaksanız uzun kullanım tavsiye etmem 2 3 ay da sıkıntı yapmaz darboğaz tarzında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…