Vatan Bilgisayar'dan GSKILL 32GB TRIDENT OEM RAM alınır mı?

shinochou

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-end Developer
Selam arkadaşlar. Vatan bilgisayarda 7800x3D ve X670e anakart için.

Ürün genel olarak ucuz, bu gece için kampanya da mevcut ancak aklıma OEM durumu takıldı yani 200-300 TL gibi bir farkla canım sıkılmayacaksa feda edebilirim 😁

Alınır mı? EXPO desteklı "F5-6000J3038F16GX2-TZ5nr" ürün kodlu RAM. OEM durumu kutulu normal bir şekilde garantili gelecek ise benim için sorun yok ancak kullanılmış kutusuz gelecekse almayı düşünmüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Ürün ucuz değil, çok daha uyguna daha iyileri var.

Ürünün sıfır, kapalı kutu olmadığını belirten bir ibare mi var?
OEM ifadesine çok takılmışım sanırım. Olumsuz bir algı yaratıyor.
Ürün ucuz değil, çok daha uyguna daha iyileri var.

Örnek verebilir misiniz ? Çok araştırdım çoğu yurt dışı menşeili teknoloji sitelerinde 1. oluyor bu ram. Ama tabi elbette merak ettim belki tercihim değişir.

Merhaba, Vatan Bilgisayar biraz daha pahalıya satıyor fakat verdikleri garantı kapsamı çok iyi. Üstelik internet alışverişlerinde yanılmıyorsam istediğiniz gibi iade edebilirsiniz. Ben vakti zamanında kulaklık almıştım. Kendi hatamla bozmama rağmen 3 kez sıfır ürün ile yeniden değiştirdim. Bu yüzden vatan garantisini beğeniyorum.

Teşekkürler yanıtınız için. Ürün 6 aylık dip fiyatını görmüştü. Yukarıda belirttiğim ürün özelinde, diğer ürünler malesef çok yüksek fiyata satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı