GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000MHz CL30 1.35V PC RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ürün genel olarak ucuz, bu gece için kampanya da mevcut ancak aklıma OEM durumu takıldı yani 200-300 TL gibi bir farkla canım sıkılmayacaksa feda edebilirim
Alınır mı? EXPO desteklı "F5-6000J3038F16GX2-TZ5nr" ürün kodlu RAM. OEM durumu kutulu normal bir şekilde garantili gelecek ise benim için sorun yok ancak kullanılmış kutusuz gelecekse almayı düşünmüyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Örnek verebilir misiniz ? Çok araştırdım çoğu yurt dışı menşeili teknoloji sitelerinde 1. oluyor bu ram. Ama tabi elbette merak ettim belki tercihim değişir.
Merhaba, Vatan Bilgisayar biraz daha pahalıya satıyor fakat verdikleri garantı kapsamı çok iyi. Üstelik internet alışverişlerinde yanılmıyorsam istediğiniz gibi iade edebilirsiniz. Ben vakti zamanında kulaklık almıştım. Kendi hatamla bozmama rağmen 3 kez sıfır ürün ile yeniden değiştirdim. Bu yüzden vatan garantisini beğeniyorum.