Hazır kasa almak ( ciddi indirime girenlerden fırsat kasalarından bahsetmiyorum) net cahil işidir. Vatandan dahi almak istiyorsan tüm donanımları satın alıp toplattırmak daha ucuza ve parasının hakkıyla performansı alırsın.
Unutmayın Vatan gibi yerlerin toplanmış satışa çıkan kasaları pazarlama taktiğidir, kâr amaçlıdır
Hazır kasa almak ( ciddi indirime girenlerden fırsat kasalarından bahsetmiyorum) net cahil işidir. Vatandan dahi almak istiyorsan tüm donanımları satın alıp toplattırmak daha ucuza ve parasının hakkıyla performansı alırsın.
Unutmayın Vatan gibi yerlerin toplanmış satışa çıkan kasaları pazarlama taktiğidir, kâr amaçlıdır
Pubg oynicaksan 12 gb vram e gerek yok gereksiz pahalı vatandan değmez düz 3060 yerine 4060 ti alırsın itopyadan daha ucuza getirsin vatan tercih etme adamlar verginin üstene kendileri daha çok vergi koyuyor
INTEL I3 12100F - RX 6700 -H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Parayı verip alacaksan verdiğin paranın hakkını veren sistem budur vatanda. Ayrıca sistemdeki ekran kartı rtx3060ti ile 3070 atası bir performans veriyor. Hemde bu ikisine göre 2 gb vram daha fazla belleğe sahip rx6700.
Itopya sinerji gibi siteler 12 taksite 5 6 bin lira vade koyduğu için Vatanla aynı oluyor hemen hemen. Vatanda 25 bandında ürün en fazla 27 oluyor. Herkes peşin parayla mı alıyor bu forumda bilmiyorum.