Vatan Bilgisayar'dan i5 11400F hazır sistem nasıl?

Frame Generation ile kas gücünde çevresini parçalayıp geçer 4060. İşlemci gücü önemliyse diğer sisteme de göz atabilirsiniz.

Gaming gen duymuştum taklaya getirmez diye düşünüyorum.

5600 sıvı soğutma şart gibi sizce?
Yok, düzgün hava soğutma kurtarır.

@picl raknhocam Hocam önerileriniz arasından RTX 4060 ilgimi çekti. Ama bu siteyi ilk defa duydum. Bana Taklaya gelmeceğimin garantisini verebilirmisiniz?
Hocam maximum bütçen ne kadar?

Frame Generation ile kas gücünde çevresini parçalayıp geçer 4060. İşlemci gücü önemliyse diğer sisteme de göz atabilirsiniz.

Yok, düzgün hava soğutma kurtarır.
Hocam yazılıma para vermek bana bi tık tuhaf geliyor. 6700xt Starfield, Cyberkpunk hariç fsr'ye bile ihtiyaç duymacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam maximum bütçen ne kadar?

Hocam yazılıma para vermek bana bi tık tuhaf geliyor. 6700xt çoğu oyunda fsr'ye bile ihtiyaç duymacak.
Tuhaf da gelse çekinseniz de gelecek böyle artık, yapacak hiçbir şey yok. 6650XT gibi kartlar yerine RX 7600, 3060 Ti ve 6700XT yerine 4060 veya 4060 Ti daha mantıklı. En fazla 2-3 seneye dağlar kadar fark olur bu kartlar arasında.

Hak veriyorum.

Doğrudur ama ben AM5 6700xt'nin bir sorunu olacağını düşünmüyorum Vram olarak da 4060'dan üstün. 4060 bence o fiyatı hak etmiyor.

Bütçem en fazla 24,5K. Amd ekran kartlarını sevmem. (Nedenini bilmiyorum.)

BLADE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Güzel gibi. bana biri kesin evet veya hayır desin.

Bütçem en fazla 24, 5k. AMD ekran kartlarını sevmem. (nedenini bilmiyorum.)

Bende de RX 570 bayağı oldu alalı gine iyi gidiyor ama sorunları var.

Hiç hatalarla vs. uraşmak istemiyorum dersen ne alıcağın belli zaten.

Bütçem en fazla 24,5K. Amd ekran kartlarını sevmem. (Nedenini bilmiyorum.)
Hocam sebebi eski amd kartlarında yazılımsal sorun çok oluyordu. Bu yeni modellerde olmuyor. Vram avantajı, ddr5 avantajı olduğu için ben 6700xt sistemi öneriyorum. İsterseniz yarın akşama kadar bekleyin. 22ktl olan 6800 stoğa girerse onu alabilirsiniz. Girmezse o zaman istediğinizi alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…