Vatan Bilgisayar'dan Intel sistem toplama

Bütçe
7500

Hocam kargo şirketlerine güvenmiyorum internetten gidip alışveriş yapmayacağım gidip gözümün önünde toplatıp test ettireceğim. Ekran kartı konusuna gelirsek bana GT 1030 bile yeter grafik takıntım yok bu yüzden ekran kartı almıyorum şu an ateş pahası ve bundan 2 yıl sonra RTX 2060 altı kartların performansı yetmeyecek gibi geliyor bana.

1650S'in daha mediumda 4-5 yılı Low'da 7-8 yılı var, ayrıca GameGaraj iade konusunda itopya,sinerji,gaming.gen.tr gibi sitelerden daha başarılı en kötü hasar tespit tutanağı tutturursunuz.

1650S'in daha mediumda 4-5 yılı Low'da 7-8 yılı var, ayrıca GameGaraj iade konusunda itopya,sinerji,gaming.gen.tr gibi sitelerden daha başarılı en kötü hasar tespit tutanağı tutturursunuz.

Hocam şimdi sen benim yazdığım mesajları okumadın galiba.

Artık GTX kart alınmaz dediğime bakma sen alınır ancak ileride VRAM sorunu çıkacak 4 GB artık yetmiyor.
Ben kargo şirketlerine kesinlikle güvenmiyorum GameGaraj İstanbul'da ben ankaradayım ve ayrıca arabam yok ve daha önce hiç istanbula gitmedim alacağım sistemi en az 10 yıl kullanacağım ekran kartı için şu an bütçem yok almışken en iyi işlemciyi ve anakartı alıp ileride RTX 3060 gibi kartlar almayı düşünüyorum çünkü almışken neden en iyisini almayayım.

AAA oyunlar oynamayı düşünüyor iseniz 11400'den bir şey beklemeyin.

Dengeli bir sistem kurmak, bazı parçaları aşırı kaliteli seçmekten iyidir. Bence tabii. Ekran kartı olmadan oyun oynamak zor. Kaldı ki 1030 almaya değmez. Madem böyle bir düşünceniz var, 5600G ya da 5700G gibi APU yapmak daha mantıklı.

Millet kule tipi Snowman ile canavar gibi kullanıyor bence şehir efsanesi ısınma sorunu yaşayanlar ya kalitesiz macun kullanıyorlar ya da montaj yapmasını bilmiyor acemi.
Arkadaşım Amd işlemci kullanıyor. Ryzen 5 3xxx soğutucu fan yollamış amcası içinden çıkan tüm termal macunu dökmüş. Anakarta macun akmıştı 90 derece çalıştırıyordu.
Bencede şimdi ekran kartı almıyacaksan APU sistem toplaman daha mantıklı olur.

Vatan 750 Ti sistemi 6000 liraya satmaya çalışan. Kul hakkıyla beslenen bir bakkaldır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence aciliyeti yoksa biraz daha para biriktirin. GTX serisi konusunda dediklerinize bende katılıyorum VRAM çok yetersiz olucak ileride. Parayı biraz daha biriktirip o sisteme 2060S ya da 3060 alabilirsiniz. Şu an için hazır sistemler toplamadan daha ucuz.

Dostum benim grafik takıntım yok oyun açılsın yeter mantığıyla yaşayan tayfadayım şu an kullandığım sistemden buna geçmek benim için çağ atlamak olacaktır.
Şu anki sistemim
Pentium E6500.
OEM 775 soket anakart.
2x2 4 GB Kingston bellek.
NVIDIA GeForce 9600 gso 512.
Yani demem o ki.
İşlemci İçindeki grafik birimi GT1010 performansı veriyor ve ben daha bunun üstünde bir bilgisayarda oyun oynamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…