Vatan Bilgisayar'dan İşletim Sistemi Almak

Beytuabi1

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım sistem için çalışan isletim sistemi ekledi. Ben bunu istemesem bile kurduklarında Windows orijinal olacak mı yoksa olmayacak mı? Ya da FreeDos olup Windows'u ben mi kuracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım sistem için çalışan isletim sistemi ekledi. Ben bunu istemesem bile kurduklarında Windows orijinal olacak mı yoksa olmayacak mı? Ya da FreeDos olup Windows'u ben mi kuracağım?
Hocam bu soruyu Vatan Bilgisayar'a sorarsanız daha iyi olur. Korsana destek vermiyoruz. Fakat işletim sistemleri çok pahalı. Yani internette biraz araştırma yaparsanız çok daha ucuza alabilirsiniz. (veya bedavaya) Yani benden tavsiye işletim sistemini bu şekilde halledip sistemdeki parçaları arttırabilirsiniz.

FreeDos olucak. Ayrıca key satın alımında bahsi geçen rakamlar 500-600 lira. İnternet üzerinde Kinguin gibi 50-100 liraya güvenilir key satan siteler var. Eğer araştırmacı bir kişiliğe sahipseniz belki benim gibi ücretsiz Windows 10 Pro key bulabilirsiniz

189 TL Hepsiburada sitesinden Windows 10 Pro 64 Bit kutulu indirimden aldım. İyi ki almış. Bence de bulabilirsiniz. Kinguin gibi sitelerden araştırın.

Ben kendim kurdurtabilirim sadece toplayıp toplamayacaklarını sormuştum. Teşekkürler.

O kadar araştırma yaptım yemedi. Ücretsiz nasıl buldunuz merak ettim. Ingilizce sitelerde bile gezinmistim. Tabi uzun süredir uğraşmadim bulmak için [emoji3]

O kadar araştırma yaptım yemedi. Ücretsiz nasıl buldunuz merak ettim. Ingilizce sitelerde bile gezinmistim. Tabi uzun süredir uğraşmadim bulmak için [emoji3]
Bilgisayarımı yeni almıştım. Sanırım geçen yaz temmuz ayı olması gerek. Facebook'ta key satmaya çalışan ve reklam amaçlı ücretsiz key dağıtan sayfaların varlığından haberim oldu. Şans mıdır bilmem, bulduğum ilk sayfa gecenin 4'ün de 100 key dağıtıyordu. Üstelik paylaşalı 3 dakika olmuş.
Bütün becerilerimi kullanarak key'leri hızlıca denemeye başladım ve 10. key'de mutlu sona ulaştım

G2A gibi sitelerden daha ucuza alabilirsiniz.

Daha ucuz Windows 7 alıp ücretsiz 10'a yükseltebilirsin. Böylece 10'dan hariç alternatif olarak 7'ye de sahip olursun.
Windows eski sürümlerden 10'a yükseltme hakkı bitmemiş miydi? Ben mi yanlış biliyorum?
Konu başlığına gelirsek Vatan 500-600 TL'ye sadece OEM key veriyor yani sadece o anakart üzerinde kullanabilirsin. Anakart değişirse senin Windows 10 yalan olur yani. Ama N11, Kinguin, G2A gibi sitelerde çok ucuza keyler var. Hem zaten anakartı değiştirsen bile fazla para vermediğin için sıkıntı olmaz.
Bir de eğer "Biz Windows 10'u satmak zorundayız vs." derlerse, biraz sesini yükselt (Tabi abartmadan, üslup korunarak) montajı yapar gönderir.
Not: Sözel öneri tarafımca denenmiştir.
Not 2: Tabi kurulumu onlara yaptırmadım, malum eliyle termal macun süreni falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…