Vatan Bilgisayar'dan Kaspersky Internet Security alınır mı?

Gezegen97

Yoctopat
Kaspersky Internet Security ve Kaspersky Total Security farkına baktım ve Total Security ilgimi çekmedi. Ürünü sitesinden almak istemedim. Sonra karttan ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum. Her yıl otomatik mi çekiliyor falan uğraşmak istemedim. Acaba Vatan Bilgisayar'dan alsam nasıl olur? Her yıl 1 kere alıp yenilerim diye düşündüm.

Bu arada bir ara Kaspersky kurmayı denemiştim ama Malwarebytes kurulu olduğu için kuramamıştım. Sizce Malwarebytes'ı silmeli miyim Kaspersky Internet Security kurmak için? Kaspersky Internet Security Malwarebytes'ın yaptığını da yapar mı ekstradan?

Alınmaz. Kendi sitesinde aynı plan yarı fiyatına satılıyor hatta daha ucuz. Ben aylar önce almıştım sık sık alırım. Bir kere ödeme yapıyorsun sana key veriyor yenilenen abonelik sistemi yok.

Öyle saçma bir fiyat vermeyin alın attığım siteden. MBAM'i silip Kaspersky'i yükleyin aktif koruma olarak zaten daha iyi. Eğer bir virüs bulaşma durumu olursa o zaman tekrar MBAM yukelyip onunla temizlersiniz.
Bu da Total Security.

Hocam bu sitede bu tarz ürünlerin çok daha uygun olmasının nedeni nedir?

2. si oldu da Kaspersky kullanırken bir Malwarebytes taraması yapmak gerekti, kurarken yine çakışma olursa o zaman Kaspersky'i geçici süreliğine devre dışı bırakıp sonra Malwarebytes kurup mu tarama yapmak gerekli? Kaspersky Internet Security varken gerek olmaz bir daha umarım Malwarebytes kurmaya.

Bu tarz siteler toptan key alıp sattığı için ucuza geliyor veya eskiden almış oluyorlar. Site güvenilir kendim de alışveriş yaptım forumda da sıkça önerilir.

Kaspersky varken MBAM kurmaya çalışırsanız herhangi bir çakışma uyarısı vermez MBAM. Yani sorunsuzca kurulur ve tarama yapabilirsiniz. Bazen Kaspersky zararlıyı temizleme konusunda başarısız olabiliyor o durumlarda yükleyin zaten. İlk başta tabii ki de Kaspersky ile temizlemeyi deneyin. Genellikle zararlının hakkından gelir.

Zaten bende Malwarebytes ücretsiz kurulu ve bu yüzden gerçek zamanlı koruma yapmıyor. Virüs girse ve düzenli tarama yapmasam haberim olmayabilir Artık Kaspersky Internet Security kurmanın zamanı geldi inşallah. Yardımlarınız için teşekkürler.

Vatan bilgisayar 3. bir satıcı üzerinden satış yapmadığı için size uygun geliyorsa alabilirsiniz.
Güvenilir satıcılardan almanız gerekir. Diğer satıcılarda Kaspersky üzerinden destek göremezsiniz lisans hakkında bir sorun çıktığında.

Hocam VPN ile ilgilenmiyorum ama 2 şey dikkatimi çekti. Eğer bunlar şart değilse Standart da yeterli benim için.

Plus'da olan Veri Sızıntısı Denetleyicisi nedir? Eğer parola saklama olayıysa bana gerek yok.

Premium'da olan ise Uzman Virüs Kontrolü ve Temizleme nedir?

Plus'da olan Veri Sızıntısı Denetleyicisi nedir? Eğer parola saklama olayıysa bana gerek yok.
Dediğiniz özellik benzeri Chrome kullanıyor. İnnternet ortamında kişisel verileriniz E posta şifre mail vb., banka bilgileri vb. çıktıysa sizi uyaran bir sistem.
Standart önceki adıyla AV olan ürüne denk geliyor. Şahsen Plus olanı öneriyorum en düşük olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…