redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Vatandan ekran kartı alınır mı? Bana ucuz geldi o yüzden ama ilk size danışayım dedim. Resim aşağıda. Ben mağazaya gidip bizzat kendim alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar. Vatandan ekran kartı alınır mı? Bana ucuz geldi o yüzden ama ilk size danışayım dedim. Resim aşağıda. Ben mağazaya gidip bizzat kendim alacağım.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 7 Haziran 2022 #2 Alınır. Fiyatı çok uygun. Ve telefonunuzu şarja takın.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #3 Mağazaya gitmeden direkt almakta fayda var fiyatı çok iyi.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 ambushermayki dedi: Mağazaya gitmeden direkt almakta fayda var fiyatı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Acaba kullanılmış vs gelir mi vatandan daha önce alışveriş yaptınız mı? 393654 dedi: Alınır. Fiyatı çok uygun. Ve telefonunuzu şarja takın. Genişletmek için tıkla... Peki şarj etmeye gidiyorum
ambushermayki dedi: Mağazaya gitmeden direkt almakta fayda var fiyatı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Acaba kullanılmış vs gelir mi vatandan daha önce alışveriş yaptınız mı? 393654 dedi: Alınır. Fiyatı çok uygun. Ve telefonunuzu şarja takın. Genişletmek için tıkla... Peki şarj etmeye gidiyorum