Vatan Bilgisayar'dan OEM bilgisayar alınır m?

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Arkadaşlar Vatan'dan OEM PC alınır mı? İnternette çok dolandırılma olayı var. Alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Alabilirsiniz. Her türlü teknoloji alışverişimi oradan yaparım her zaman. Hiçbir sorun yaşamadım. 10 yıldır kullanıyorum diyebilirim.

Arkadaşlar Vatan'dan OEM PC alınır mı? İnternette çok dolandırılma olayı var. Alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Fiyatına göre iyi donanıma sahipse alınır. Değilse alınmaz. Alternatif olarak Teknobiyotik, Sinerji ve İnceHesap sitelerinin hazır sistemlerine de bakabilirsin. Bunlar güvenilirdir. Aklıma gelmeyen birkaç site daha olabilir.

Alabilirsiniz. Her türlü teknoloji alışverişimi oradan yaparım her zaman. Hiçbir sorun yaşamadım. 10 yıldır kullanıyorum diyebilirim.
Ama internette insanlar çok şikayet etmiş, annemi göndereceğim o da çok anlamıyor bu işlerden.
Vatan en güvenilirlerdendir. Mağazaya gidip montaj yaptırıp alabilirsiniz.
2.el parça takma olayı vs. Olmaz değil mi?

Vatan Bilgisayar en güveniliri bu konuda. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Aslında bu güvenmeme meselesi Türkiye'de tüm markalarda geçerli. Adamlar cezası olmadığı için dolandırıyorlar, müşteri fark edip şikayet ederse yenisini veriyorlar.

Aslında bu güvenmeme meselesi Türkiye'de tüm markalarda geçerli. Adamlar cezası olmadığı için dolandırıyorlar, müşteri fark edip şikayet ederse yenisini veriyorlar.
Evet bazı internet alışverişlerinde çok yaşanıyor böyle şeyler. Devletin el atmasi gerek bu konuya ama merak etmeyin Vatan'da öyle bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…