Vatan Bilgisayar'dan PC alınır mı?

Bütçe
30000

hazar2134

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Size bir sorum olacak şimdiden teşekkürler.
Soru şimdi 30k TL bütçem var ve Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamak istiyorum.
RTX 3060 Ti'li bir sistem olacak çoğunlukla Valorant CS:GO ve Fortnite gibi oyunlar oynayacağım. (280Hz'lik bir monitörde ve 280 FPS almak istiyorum.)
Sizce toplarsam kaç TL'ye mal olur?

Kendinizi bir firmaya sınırlamanın anlamı yok. Vatan Bilgisayar kadar ve hatta daha fazla güvenilir siteler, satıcılar var. En uygun ve güvenilir olanları alın yani Vatan'dan alacağım diye zorlamanın anlamı yok. Fakat güvenilirdir ama fiyat anlamında kazık fiyat biçebiliyorlar.

Alma.Ben çok aldım ama o fiyata daha iyilerinin alınabirliğini gördüm. 3kyı sana 4k ha satıp taksitlendirirsen 5k yapıyorlar.

Kendi bilgisayarımı vatan üzerinden aldım memnunum.
Fiyatları biraz daha pahalı ama hiç sorun olduğunu görmedim direk değişiyorlar ya da servise yoluyorlar.

Geçen hafta daha ucuza (şu anki kura göre) İtopya'dan bilgisayar alan arkadaşım şu an uğraşıyor bozuk gelmiş müşteri hizmetleri de kötü bildiğim kadarı ile.

2060 var bende 280 FPS'den fazla alıyorum zaten. 3060 biraz yüksek ama iyi yine de.
Monitör içinde 165 hrz kullanıyorum. 165 hrz bile 5 bin falan.

Monitörüm ve Ekran kartım

Son düzenleme:

Peki sorun çıktı mı sizde?

Fiyatları piyasanın üzerinde olmadığı sürece her türlü alınır, fakat sürekli şube açtıkları için, giderleri fazla olduğu için bazı ürünlerin fiyatını biraz yüksek tutabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…