UğuR CıLızz Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #1 Merhaba, yarın vatan bilgisayara gidip bilgisayar toplatıcam. Fakat onlara toplatırsam kasayı kaç günde bana verirler? Yoksa hemen verirler mi?
Merhaba, yarın vatan bilgisayara gidip bilgisayar toplatıcam. Fakat onlara toplatırsam kasayı kaç günde bana verirler? Yoksa hemen verirler mi?
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #2 UğuR CıLızz dedi: Merhaba, yarın vatan bilgisayara gidip bilgisayar toplatıcam. Fakat onlara toplatırsam kasayı kaç günde bana verirler? Yoksa hemen verirler mi? Genişletmek için tıkla... 1-2 sürebiliyor. Ama PC işlerinden anlıyorsan tüm parçaları kendin al, topla. Onlar ne BIOS güncellemesi yapıyorlar, ne de doğru düzgün UEFI Windows kurulumu falan yapıyorlar.
UğuR CıLızz dedi: Merhaba, yarın vatan bilgisayara gidip bilgisayar toplatıcam. Fakat onlara toplatırsam kasayı kaç günde bana verirler? Yoksa hemen verirler mi? Genişletmek için tıkla... 1-2 sürebiliyor. Ama PC işlerinden anlıyorsan tüm parçaları kendin al, topla. Onlar ne BIOS güncellemesi yapıyorlar, ne de doğru düzgün UEFI Windows kurulumu falan yapıyorlar.