Vatan Bilgisayar'dan RTX4060'lı sistem alınır mı?

LasTSHoT_0

Centipat
Daha fazla  

İşlemciyi 5600'e yükseltmeyi planlıyorum bir de SSD'yi yükseltmeyi planlıyorum. Mağazaya gidip alacağım, sizce alınır mı?
Not: PSU'yu ve RAM'i de ilerleyen zamanlarda değiştireceğim.

İşlemciyi 5600'e yükseltmeyi planlıyorum bir de SSD'yi yükseltmeyi planlıyorum. Mağazaya gidip alacağım, sizce alınır mı?

İnternetten alırsan daha uyguna bulabilirsin.

Fiyatı gayet güzel, PSU bir tik iyisi alinilabilir.

Sistem için yeterli fakat 80 Plus olmaması kötü olmuş. Yine de bir problem olacağını düşünmüyorum.

43TL farkla MSI marka kasayı seçebiliyorsun. 80 Plus sertifikasıda var değerlendirebilirsin.

Hocam ufak tefek değişikler yapacağım zaten mesela RAM'i corsshair yapacağım PSU'yu da değiştirim.

İnternetten alırsan daha uyguna bulabilirsin.

Hocam mağazadan fiziksel olarak almak daha mantıklı geliyor bana ama mağazada yoksa mecbur internetten alacağım.

Fiyatı gayet güzel, PSU bir tik iyisi alinilabilir.

Zaten PSU, RAM, SSD ve işelmci kesin değişecek.

Hocam işlemci olarak 5600'e geçmişken sıvı soğutmayı da değerlendirin derim. Havalar sıcak olmuşken tam olsun. Kendi soğutucusu yetmeyecektir. :)

Hocam ufak tefek değişikler yapacağım zaten mesela RAM'i corsshair yapacağım PSU'yu da değiştirim.

Hocam mağazadan fiziksel olarak almak daha mantıklı geliyor bana ama mağazada yoksa mecbur internetten alacağım.

İçin nasıl rahat ediyorsa tabii ama internetten aldığın siteler bilindik ve güvenilir oluyor kafanda soru işareti kalmasın fazla para ödememen için söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı