Vatan Bilgisayar'dan RX7600 alınır mı?

İyi tamam al hocam işini görücekse.

İşlemci biraz zayıf kalıyor onun dışında sorun yok DDR4 sistem ben alsam bana bile yeter oynayacağım çoğu oyunu açar yani neredeyse her oyunu açar.

Hocam bir tane laptop var ASUS Nitro 16 4060 13 14 ay garantisi var 34'e almayı düşünüyorum.

Satıcı ev aldığı için satıyor ürün bayağı temiz ama, kararsızım bunun tasarımı nedense hoşuma gitmiyor bakayım ya bunu alacağım ya da senin atığın 5060 hazır sistemi.

Bütçeyi ne ara 53 bine çıkardın, bak sana tavsiyem dışarıda kullanmıyorsan kasa al dışarıda lazım oluyorsa laptop.

Bütçeyi ne ara 53 bine çıkardın, bak sana tavsiyem dışarıda kullanmıyorsan kasa al dışarıda lazım oluyorsa laptop.

Hocam ikinci el alacağım okumadınız herhalde.

Tamam öyle yepıcam kasa alacağım.

@crexy.ee reis senin 5060'yı şimdi mi alayım yoksa indirim mi bekleyeyim?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
İdare etmez mi, çok mu kötü, 1 yıln sonra çok daha iyisini akabilirim? 25bin TL'ye başka alternatif var mı?
Aynı ikiliyi kullanan arkadasim var, rezil bir performans gosteriyormus islemci tarafinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…