T talha617 Ziyaretçi 3 Ekim 2014 #1 Biraz'dan çarşıya gidicez bana vatan bilgisayar'dan leptop soğutucu önerirmisiniz bütçem 45tl.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Ekim 2014 #2 .. Son düzenleme: 3 Ekim 2014
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 3 Ekim 2014 #4 fozbek dedi: O bütçe ile T2 alabilirsiniz. Bütçenizi yükseltip T4 almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım adam konuyu dizüstü bölümüne açmış sen masaüstü için öneriyorsun. Silinen üye dedi: Link atabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Laptop kaç inç?
fozbek dedi: O bütçe ile T2 alabilirsiniz. Bütçenizi yükseltip T4 almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım adam konuyu dizüstü bölümüne açmış sen masaüstü için öneriyorsun. Silinen üye dedi: Link atabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Laptop kaç inç?
T talha617 Ziyaretçi 3 Ekim 2014 #5 Aynen . HP Pavilion g6-2310et Dizüstü Bilgisayar Ürün Özellikleri | HP® Destek Bura'da yazıyor.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Ekim 2014 #6 Alpha_Tilki dedi: Arkadaşım adam konuyu dizüstü bölümüne açmış sen masaüstü için öneriyorsun. Laptop kaç inç? Genişletmek için tıkla... Konuları sağ taraftan takip ettiğim için olabiliyor bazen.
Alpha_Tilki dedi: Arkadaşım adam konuyu dizüstü bölümüne açmış sen masaüstü için öneriyorsun. Laptop kaç inç? Genişletmek için tıkla... Konuları sağ taraftan takip ettiğim için olabiliyor bazen.
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 3 Ekim 2014 #7 Silinen üye dedi: Aynen . HP Pavilion g6-2310et Dizüstü Bilgisayar Ürün Özellikleri | HP® Destek Bura'da yazıyor. Genişletmek için tıkla... Xilence M400 12" - 17" Notebook Soğutucu (2 Port Usb) - Vatan Bilgisayar http://www.vatanbilgisayar.com/inc-...native_products&OM.zpc=INC-341FXK#genel-bakis Bu ürünler olabilir benim tercihim cooler master veya zalman marka almanız ama fiyatları biraz yüksek. Birde fanı ne kadar büyük olursa hava akışı o kadar fazla olur ve fanın boyutu arttığında devir sayısı azalacağından dolayı gürültü oluşmaz bu yüzden tek fanlı modelleri önerdim. En uygun cooler master: Cooler Master R9-Nbc-Dltk-Gp Notepal D-Lite Notebook Soğutucu Stand - Vatan Bilgisayar Zalman: Zalman Zm-Nc 12"-17" Notebook Soğutucu 200Mm Fan- (Siyah) - Vatan Bilgisayar Son düzenleme: 3 Ekim 2014
Silinen üye dedi: Aynen . HP Pavilion g6-2310et Dizüstü Bilgisayar Ürün Özellikleri | HP® Destek Bura'da yazıyor. Genişletmek için tıkla... Xilence M400 12" - 17" Notebook Soğutucu (2 Port Usb) - Vatan Bilgisayar http://www.vatanbilgisayar.com/inc-...native_products&OM.zpc=INC-341FXK#genel-bakis Bu ürünler olabilir benim tercihim cooler master veya zalman marka almanız ama fiyatları biraz yüksek. Birde fanı ne kadar büyük olursa hava akışı o kadar fazla olur ve fanın boyutu arttığında devir sayısı azalacağından dolayı gürültü oluşmaz bu yüzden tek fanlı modelleri önerdim. En uygun cooler master: Cooler Master R9-Nbc-Dltk-Gp Notepal D-Lite Notebook Soğutucu Stand - Vatan Bilgisayar Zalman: Zalman Zm-Nc 12"-17" Notebook Soğutucu 200Mm Fan- (Siyah) - Vatan Bilgisayar
fajQ Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #9 Thermaltake Cl-N0015 Massive23 Lx 10"-17" 23Cm Mavi Led Fanli Notebook Soğutucu - Vatan Bilgisayar bunu sakın almada.
Thermaltake Cl-N0015 Massive23 Lx 10"-17" 23Cm Mavi Led Fanli Notebook Soğutucu - Vatan Bilgisayar bunu sakın almada.