Vatan Bilgisayar'dan taksitle laptop alınır mı?

ilnessaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben Vatan Bilgisayar'dan Nitro 16 yani Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alacağım da, taksitli bir şekilde almak istiyorum ama kredi kartı limitim 2 bin vesaire. Zaten diğer sitelerden de o yüzden alamıyorum. Onun için Vatan'ı seçtim. Hani nasıl yapsam, babamla mı gitsem bilgisayarı almak için? Nasıl taksitli bir şekilde halledebilirim? Peşin para veremem zaten. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 bin limitle Atari alabilirsin. Diğer sitelerden alamadığın gibi Vatan'dan da alamazsın.
Yorum yapmak için ukalalık yapacağınıza hiç yazmasaydınız daha iyiydi.
VatanBilgisayar'da SMS ile alışveriş kredisi için limit kontrolu oluyor diye biliyorum eğer limit çıkarsa ona göre alışveriş kredisi ile taksitli alabiliyorsunuz. Ancak 25 bin TL ve üzeri için nasıl işliyor bilmiyorum en doğrusu yine gidip Vatan'a sormak.

Babanın lımıtı var ıse bu sekılde taksıtle alabılırsın.

Yorum yapmak için ukalalık yapacağınıza, hiç yazmasaydınız daha iyiydi.

Ukalalık bir durum değil, gerçekler bunlar ve 2 bin TL limitle nasıl taksitle bilgisayar alacak? Söyleyin de bilsin herkes.

Alışveriş kredi diğer sitelerde de var ve faiz oranları çok yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…