Arkadaşlar merhaba yarın Vatan Bilgisayar'a gideceğim, gideceğim yer 1 saat uzaklıkta oldugu için eve gelirken boş gitmek istemiyorum, direkt kısa kesecegim laptop için termal macun alacağım. Var mı yok mu varsa hangi markalar var? Bir de ben 14 yaşındayım, 14 yaşındaki birisine verirler mi?
Hocam zaten alacağınız ürün çok pahalı değil verirler diye düşünüyorum vatanda'da çok fazla seçenek yok dandik bir termal macun alsan bile işine yarar zaten oradaki gerekli çalışanlar yardımcı olucaktır.
Hocam zaten alacağınız ürün çok pahalı değil verirler diye düşünüyorum vatan Da'da çok fazla seçenek yok dandik bir termal macun alsan bile işine yarar zaten oradaki gerekli çalışanlar yardımcı olacaktır.
Hocam zaten alacağınız ürün çok pahalı değil verirler diye düşünüyorum vatan Da'da çok fazla seçenek yok dandik bir termal macun alsan bile işine yarar zaten oradaki gerekli çalışanlar yardımcı olacaktır.
Sençe hangi termal macunu almalıyım daha önçe thermal grizzy kryount 1gr aldım ama sıçaklık aksine arttı ben sebebinin dogru suremediğime inanıyorum cunku yetmemişti sizçe hangi marka almalıyım.
Hocam bence de verirler ilgilenirler ama yaşımdan küçük gösterdiğim için verirler mi diye biraz tırsmıyorum değil yanıtın içşn sağ ol.
Sağ ol yanıt verdıgın için sağ ol.
Sençe hangi termal macunu almalıyım daha önçe thermal grizzy kryount 1gr aldım ama sıçaklık aksine arttı ben sebebinin dogru suremediğime inanıyorum cunku yetmemişti sizçe hangi marka almalıyım.
Bence termal macun uygulaması hakkında videolar izlemelisiniz. Yetmemiş olması vok fazla kullandığınızı gösteriyor. Sosyalde bir konu açıp yardım isteyebilirsiniz termal macun uygulaması hakkında.
Bence termal macun uygulaması hakkında videolar izlemelisiniz. Yetmemiş olması vok fazla kullandığınızı gösteriyor. Sosyalde bir konu açıp yardım isteyebilirsiniz termal macun uygulaması hakkında.
İnan bana gunumu termal macun videoları izleyerek geçirdim keşfetim sadece termal macun ve PC oldu hocam yetmemesinin sebebi ben kapagını açarken ustume geldi cogu ustumdeydi