Vatan Bilgisayar'dan toplanan PC'nin garantisi

K1ng06

Kilopat
Makaleler
5
Eğer Vatan'dan PC toplasam ve sonra bir parçası bozulursa bunun teknik servisini Vatan mı karşılar markanın teknik servisi mi?

Eğer Vatan'dan PC toplasam ve sonra bir parçası bozulursa bunun teknik servisini Vatan mı karşılar markanın teknik servisi mi?

Markanın teknik servisi karşılar. Vatan bir teknik servis değil aracı olarak düşün. Arızalı parça olduğu zaman hangi firmaya ait ise oranın teknik servisine göndermekte.

Markanın teknik servisi karşılar. Vatan bir teknik servis değil aracı olarak düşün. Arızalı parça olduğu zaman hangi firmaya ait ise oranın teknik servisine göndermekte.

Kesinlikle. Gerçi yine de kendiniz ayrı ayrı alırsanız kutularıyla birlikte sizde kalması daha iyi olur. Eğer toplayabiliyorsanız veya orada size yardımcı olacak insanlar olabiliyor.

Benim bilgisayarım da Vatan'dan toplama bir keresinde arızalanmıştı. Direkt kasayı götürdüm 20 iş günü süresi vardı yani yaklaşık 1 ay. Süreç sonunda bilgisayarı almaya gittim ve işlemcinin sorunlu olduğunu söylediler aynı işlemci kalmadığından bir üst versiyonunu koymuşlardı. Şunu belirteyim arkadaşların dediği gibi Vatan sadece aracı cihazı onlara verdiğinizde onlarda cihazın servisine yolluyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı