Vatan bilgisayari5 9400F hazır sistemler

BERKANTÇOBAN

Centipat
Daha fazla  
Lütfen başka sistem önermeyin bu ikisinden biri Rampage kasalı olan daha çok hoşuma gitti color Master'in soğutması pek iyi olmayabilir. Bu arada ekran kartı markaları da iyi mi?

Rampage kasalı olanı alma.
Evinde Mariana Çukuru açarsın.

Ayrıca her ikisininde SSD'si sorunlu.

9. nesil almayın hocam almayın! 6/6 çekirdek ileride sıkıntı çıkartacak. Ayrıca anakartlar vs. beğenmedim.

Az önce aynı konuyu açmadın mı?

Bütçeden dolayı böyle yapıyorsunuz sanırım. Eğer bütçeyi artırabilirseniz daha güzel sistemler önerebilirim Vatan'dan.

1.seçenekteki SSD kronik sorunlu 2.seçenekteki kasanında hava akışı iyi değil bence.

Bende de aynı PSU var bir sorun çıktı mı sende.
PSU bence fena değil gibi. Şuana kadar bır sıkıntı yok. Isınıyor mu diye bakıyorum full yükte gayet iyi fanıda iyi üflüyor. Hiç ses de çıkarmıyor. Akım korumalı priz kullanıyorum. Elimden geldikçe önlem almaya çalıştım. Bir kere voltaj yükselmesi olmuştu şartel attı sistemi kurtardı.

Neden gömüyorlar o zaman bende de bir sıkıntı yok sadece kasam sesli çalışıyor o da ekran kartı Ventus model olduğu için boşta bile %35 dönüyor sesliden kastım kulaklığı çıkarınca kasada dibimde olduğu için biraz sesli çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…