Lütfen başka sistem önermeyin bu ikisinden biri Rampage kasalı olan daha çok hoşuma gitti color Master'in soğutması pek iyi olmayabilir. Bu arada ekran kartı markaları da iyi mi?
INTEL 9400F-EVGA GTX1660 SUPER SC ULTRA-ASUS PRIME H310M-K - 480GB-KINGSTON 8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lütfen başka sistem önermeyin bu ikisinden biri Rampage kasalı olan daha çok hoşuma gitti color Master'in soğutması pek iyi olmayabilir. Bu arada ekran kartı markaları da iyi mi?
INTEL 9400F-EVGA GTX1660 SUPER SC ULTRA-ASUS PRIME H310M-K - 480GB-KINGSTON 8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU bence fena değil gibi. Şuana kadar bır sıkıntı yok. Isınıyor mu diye bakıyorum full yükte gayet iyi fanıda iyi üflüyor. Hiç ses de çıkarmıyor. Akım korumalı priz kullanıyorum. Elimden geldikçe önlem almaya çalıştım. Bir kere voltaj yükselmesi olmuştu şartel attı sistemi kurtardı.
PSU bence fena değil gibi. Şuana kadar bır sıkıntı yok. Isınıyor mu diye bakıyorum Full yükte gayet iyi fanıda iyi üflüyor. Hiç ses de çıkarmıyor. Akım korumalı priz kullanıyorum. Elimden geldikçe önlem almaya çalıştım
Neden gömüyorlar o zaman bende de bir sıkıntı yok sadece kasam sesli çalışıyor o da ekran kartı Ventus model olduğu için boşta bile %35 dönüyor sesliden kastım kulaklığı çıkarınca kasada dibimde olduğu için biraz sesli çalışıyor.