FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 9 Ekim 2020 #11 RHEZNOW dedi: Neden gömüyorlar o zaman bende de bir sıkıntı yok sadece kasam sesli çalışıyor o da ekran kartı Ventus model olduğu için boşta bile %35 dönüyor sesliden kastım kulaklığı çıkarınca kasada dibimde olduğu için biraz sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu gömüyorlar çünkü merdiven altı üretiliyor. Haklılar aslında. Ama ben Everest'ten çok Corsair PSU patladı konusu gördüm bu forumda.
RHEZNOW dedi: Neden gömüyorlar o zaman bende de bir sıkıntı yok sadece kasam sesli çalışıyor o da ekran kartı Ventus model olduğu için boşta bile %35 dönüyor sesliden kastım kulaklığı çıkarınca kasada dibimde olduğu için biraz sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... PSU'yu gömüyorlar çünkü merdiven altı üretiliyor. Haklılar aslında. Ama ben Everest'ten çok Corsair PSU patladı konusu gördüm bu forumda.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Ekim 2020 #12 Aynı konuyu birden fazla kez açmayınız. @Lintos