S Savior Ziyaretçi 22 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar Vatan Computer %30 indirim hesaplama nasıl yapılır ? Bunla ilgili hesaplama aracı yapılmıştı ama script sayfası açılmıyor yani yükleyemiyorum . Nasıl hesaplanacağını söylerseniz mutlu olurum .
Arkadaşlar Vatan Computer %30 indirim hesaplama nasıl yapılır ? Bunla ilgili hesaplama aracı yapılmıştı ama script sayfası açılmıyor yani yükleyemiyorum . Nasıl hesaplanacağını söylerseniz mutlu olurum .
Kuara Kilopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #2 Yüzde Hesaplama - HESAPLAMA.NET Ben bu siteden hesaplıyorum ancak ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü vatan bilgisayar başka türlü yapıyor olabilir.
Yüzde Hesaplama - HESAPLAMA.NET Ben bu siteden hesaplıyorum ancak ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü vatan bilgisayar başka türlü yapıyor olabilir.
Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #4 Kesir bilgilerini kullan. 100'e böl 30'la çarp sonra ürünün fiyatından çıkan sayıyı çıkar .
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2014 #5 Vatan Bilgisayar Hesap Yardımcısı (1.0.5 - Kemal Sunal) | Technopat Sosyal Bu araç senin için yapar o işlemi. Tek gereken GreaseMonkey ya da TamperMonkey eklentisi (Tarayıcıya göre değişir).
Vatan Bilgisayar Hesap Yardımcısı (1.0.5 - Kemal Sunal) | Technopat Sosyal Bu araç senin için yapar o işlemi. Tek gereken GreaseMonkey ya da TamperMonkey eklentisi (Tarayıcıya göre değişir).
S Savior Ziyaretçi 22 Mayıs 2014 #6 Haci abi o konudaki script sitesi açılmıyor. Ondan script'i yükleyemiyorum.
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2014 #7 Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Firefox'la deneyin bir de. Ben sorunsuz giriyorum.
S Savior Ziyaretçi 25 Mayıs 2014 #8 Tamam. Kardeş Firefox'tan girdim yine girmiyo siteye. Bende artık elle hesaplarım yapacak bir şey yok.
Tamam. Kardeş Firefox'tan girdim yine girmiyo siteye. Bende artık elle hesaplarım yapacak bir şey yok.
S Savior Ziyaretçi 26 Mayıs 2014 #10 Tamam hemen gidip hesaplayayım. @Silinen üye sağolasın dostum. Tüh kaçırdım galiba %30 indirim yok saat 12' yi geçti. Galiba bitti %30 indirim.
Tamam hemen gidip hesaplayayım. @Silinen üye sağolasın dostum. Tüh kaçırdım galiba %30 indirim yok saat 12' yi geçti. Galiba bitti %30 indirim.