Vatan Computer Fiyatları

Evgax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar haftasonu baktığımda i5 4670k işlemci %30 la beraber 650 600 civarı birşeydi şimdi bakıyorum indirimsiz 709 TL yani indirimle 497 Tl gibi birşeye geliyor neden bukadar ucuzladı veya ben mi bir hata yapıyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Computer her zaman indirim yapıyor ve hafta sonları bu indirimler %30 hatta %35 lere kadar çıkabiliyor o yüzden bir hata yok

Vatan Computer her zaman indirim yapıyor ve hafta sonları bu indirimler %30 hatta %35 lere kadar çıkabiliyor indirimle o yüzden bir hata yok
Yanlış anladınız galiba ben şunu söylüyorum %30 varken 600 küsürdü hafta sonu , şuan 709 Tl indirimsiz hali , indirimli hesaplayınca 497 Tl çıkıyor %30 indirimle.

Googleden baktım ama 2.1 olarak gösterdi yanlışım yoksa bir düşüş olmamış eskidende 2.1 di diye hatırlıyorum ? Sadece işlemcide değil gtx 660 500 Tl idi %30 varken şuan indirimsiz 534 Tl anlamış değilim.

Üşenmedim hesapladım asus gtx 780 1113 Tl oluyor %30 la. İlk gördüğümde indirimlidir diye umursamadım ama cidden fiyatlar böyleyse 1000 tl ye gtx 780 gerçekten güzel olur.

O fiyatlara KDV dahil değil. Ondan dolayı az çıkabilir.
Demek öyle bende heyecanlandım neyse hocam cevap için teşekkürler.

Kdv dahil yazıyor fiyatın yanında ama ?

Ben aşağıdaki yeri okumuşum orada KDV hariç hesaplanmıştır yazıyor da küçük bir yazıyla. 281.43(KDV Hariç) olarak hesaplanmıştır.

Çok soru sordum ama. yani söylediğim doğrumu ? (Kdv dahil demiştim)
Vallahi bu vatan bilgisayar ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım. Ama doğru olabilir. Kesin bilgiye hafta sonu ulaşırız. Hafta sonu %30 indirim yapınca belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…