BrkD22 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Öğrenci 15 Nisan 2014 #11 Şuan mevcut bir indirim vardır muhtemelen o yazmıyordur. Mesela eskiden kdv bizden yapıyorlardı. Onun gibi birşey vardır.
Şuan mevcut bir indirim vardır muhtemelen o yazmıyordur. Mesela eskiden kdv bizden yapıyorlardı. Onun gibi birşey vardır.
E Evgax Hectopat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2014 #12 Nevzat Şentürk dedi: Vallahi bu vatan bilgisayar ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım. Ama doğru olabilir. Kesin bilgiye hafta sonu ulaşırız. Hafta sonu %30 indirim yapınca belli olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. inşallah fiyatlar aynen böyle kalır.
Nevzat Şentürk dedi: Vallahi bu vatan bilgisayar ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım. Ama doğru olabilir. Kesin bilgiye hafta sonu ulaşırız. Hafta sonu %30 indirim yapınca belli olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. inşallah fiyatlar aynen böyle kalır.
BrkD22 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Öğrenci 15 Nisan 2014 #13 Nitekim öyle ödeme seçeneklerine girip bakarsan CardFinans ile 9 Taksit yapmak istersen 887 lira. 887 TL* 0,7 = 620 TL
Nitekim öyle ödeme seçeneklerine girip bakarsan CardFinans ile 9 Taksit yapmak istersen 887 lira. 887 TL* 0,7 = 620 TL
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2014 #14 Silinen üye dedi: Aynen hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. inşallah fiyatlar aynen böyle kalır. Genişletmek için tıkla... Önemli değil bakalım bende o günü bekliyorum.
Silinen üye dedi: Aynen hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. inşallah fiyatlar aynen böyle kalır. Genişletmek için tıkla... Önemli değil bakalım bende o günü bekliyorum.
E Evgax Hectopat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2014 #15 BrkD22 dedi: Şuan mevcut bir indirim vardır muhtemelen o yazmıyordur. Mesela eskiden kdv bizden yapıyorlardı. Onun gibi birşey vardır. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir tabi ama indirim olsa yazardı bide kdv dahil yazıyor fiyatın yanında haftasonu belli olacak artık.
BrkD22 dedi: Şuan mevcut bir indirim vardır muhtemelen o yazmıyordur. Mesela eskiden kdv bizden yapıyorlardı. Onun gibi birşey vardır. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir tabi ama indirim olsa yazardı bide kdv dahil yazıyor fiyatın yanında haftasonu belli olacak artık.
taylanxtavsan Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 724 15 Nisan 2014 #16 Aşağıdaki taksit seçeneklerinden en pahalı olanı seçip onun %30'unu almayı dene, geçen haftanın %30'u ile aynı çıkıyor. Artık yanda % kaç indirim var gözükmüyor, sanırım pazarlama stratejisi...
Aşağıdaki taksit seçeneklerinden en pahalı olanı seçip onun %30'unu almayı dene, geçen haftanın %30'u ile aynı çıkıyor. Artık yanda % kaç indirim var gözükmüyor, sanırım pazarlama stratejisi...