Vatan Dışarıdan Alınan Ekran Kartı Montajı Yapar mı?

0PolatCan0

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Hepsiburada'da daha ucuz olduğu için Msi Armor RX 580 8G OC alıcam. Fakat evde riske atmak istemediğim için dışarıda montaj yaptırmak istiyorum. Sizce vatan dışarıdan alınan kartı montajını yaparmı. Bide şunu söyleyeyim vatandan güç kaynağı da alacağım.

Ekran kartını takmak kadar basit bir parça yok.:dikkatli:
RAM takmak daha kolay ekran kartında 1 tane tornavida lazım oluyor sonuçta kasaya sabitlemek için :)
Psu da alacaksan Rica ettimi takar büyük ihtimal ordaki çalışan ama koca kasayı harbi harbi taşıyacan mı Vatan bilgisayara kadar ?
Ekran kartı takarken neyi riske atabilirsin ki ? Pc nin elektirik bağlantısını kesersin RAM takar gibi yerine oturtursun çıt diye ses gelir yerine girer o ters sokamazsın zaten dışarda kalacak taraf belli ve kasaya sabitlersin varsa güç bağlantısını yaparsın onuda ters sokamazsın girmez zaten yerleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(7.dk dan sonra monraj RX 580)
Yanlış anlama ama böyle çekingen olmayın ilerde böyle böyle herşeye yansın hayattada her şeyden korkar kaçarsanız.
Hadi en en en kötüsünü düşünüp takamadın bozdun diyelim sıfır aldıysan garantili ürün garantiye gider ve ilk 15 iş günü hepsiburada da para iadesi bile alabilirsin.

Arkadaşlarımızın da dediği gibi gerçekten çok basit bir şey ekran kartını takmak. Videoları defalarca izleyip tam olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Diğer konu ise dedikleri gibi ben de sormuştum bunu. Yapabiliriz ama bizim ürünümüz olmadığı için dışarıdan olduğu için montaj sırasında her hangi bir sorunda sorumluluk kabul edemeyiz diyorlar. Bence riske girme biraz video izle çok basit :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı