KronosGate Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #1 Vatan'dan işlemci soğutucu aldım, fakat çok ses yaptı geri vermek istiyorum 1 hafta oldu alalı.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2014 #2 Verin o zaman neden konu açma ihtiyacı duydunuz onu anlamadım.
KronosGate Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #3 Cenkay KESER dedi: Verin o zaman neden konu açma ihtiyacı duydunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır, veriliyor mu ? Termal macun sürdüm ? Doğrusu onlar sürdü.
Cenkay KESER dedi: Verin o zaman neden konu açma ihtiyacı duydunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır, veriliyor mu ? Termal macun sürdüm ? Doğrusu onlar sürdü.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Haziran 2014 #4 Asıl soğutucuya termal macun sürmeden almamaları gerek Fatura ile birlikte gidip sorunsuz iade etmeniz gerek.
Asıl soğutucuya termal macun sürmeden almamaları gerek Fatura ile birlikte gidip sorunsuz iade etmeniz gerek.
KronosGate Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #5 MF dedi: Asıl soğutucuya termal macun sürmeden almamaları gerek Fatura ile birlikte gidip sorunsuz iade etmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Termal macunu silip mi götüreyim hocam ? Onun yerine sıvı soğutma düşünüyorum daha sessiz diyorlar doğru mudur ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2014
MF dedi: Asıl soğutucuya termal macun sürmeden almamaları gerek Fatura ile birlikte gidip sorunsuz iade etmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Termal macunu silip mi götüreyim hocam ? Onun yerine sıvı soğutma düşünüyorum daha sessiz diyorlar doğru mudur ?
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #6 Bence Vatan sıkıntı yapmaz bu konularda.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #7 Fatura ve işlemci soğutucu ile ilgili her şey yanındaysa gidip sorunsuzca verebilirsin.
Mehmet Ümit ateş Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 309 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 19 Haziran 2014 #8 İade konularında en kaliteli mağaza bence vatan. Bir sorun çıkarmazlar.
KronosGate Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #9 Mümin Alan dedi: Bence Vatan sıkıntı yapmaz bu konularda. Genişletmek için tıkla... Mehmet Ümit ateş dedi: İade konularında en kaliteli mağaza bence vatan. Bir sorun çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... Daemon Targaryen dedi: Fatura ve işlemci soğutucu ile ilgili her şey yanındaysa gidip sorunsuzca verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle dedinizde, ben aradım sadece internet siparişinde 15 gün iade süresi var dediler ?
Mümin Alan dedi: Bence Vatan sıkıntı yapmaz bu konularda. Genişletmek için tıkla... Mehmet Ümit ateş dedi: İade konularında en kaliteli mağaza bence vatan. Bir sorun çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... Daemon Targaryen dedi: Fatura ve işlemci soğutucu ile ilgili her şey yanındaysa gidip sorunsuzca verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle dedinizde, ben aradım sadece internet siparişinde 15 gün iade süresi var dediler ?
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #10 Bence Vatan mağazasına git onlar sana yardımcı olurlar. Sen alalı 1 hafta oldu onun için kafana takma.
Bence Vatan mağazasına git onlar sana yardımcı olurlar. Sen alalı 1 hafta oldu onun için kafana takma.